keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Hieman kuulumisia viimepostauksen jälkeisistä tapahtumista! Uusia kuvia ei ole joten joudutte tyytymään vanhoihin joita kaivan tuolta arkistoista :)

Viime tiistaina kävin tunnilla yhdellä hepalla. Oli estetunti ja siis ratsastin Mellillä ekan kerran ja hyppäsin :) Alussa mentiin ihan pientä ristikkoa pääty-ympyrällä. Se ei menny mitenkään kiitettävästi, mutta ihan ymmärrettävää kun Melli oli ihan erillainen kuin Taavi ja en ollu menny pitkään aikaa muilla kun Taavilla ja Evellä. Sen jälkeen mentiin erillaisia radan päätkiä ja rupesi sujumaan ihan kivasti ja Mellikin sai hieman virtaa kun esteet nousi. Lopussa mentiin pari kertaa neljän esteen rataa ja korkeimmat esteet hipoi varmaan metriä. Oli tosi kiva käydä hyppäämässä jollain toisella hevosella ja Melli oli tosi kiva kunhan sai ensin hereille :)


Taavilla on ollu ihan normaalia treeniä vähän ollaan koulua kentällä väännetty, käyty maastossa ja uittamassa. Evekin on liikkunut kivasti. Lotta on sitä ratsastellut ja itse kävin käynti maaston ilmansatulaa maanantaina(:
Yhtenä päivänä hyppäsin Taavilla ilmansatulaa ja mentii huimat 60cm pysty :D


Mutta eipä mitään ihmeempiä oo tapahtunu, tämmöstä rentoa oleilua. Kovemmilla helteillä esim. eilen ja tänään otetaan vähän rennommin :)



Taku, huomatkaa mummon ilme takana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti