lauantai 27. syyskuuta 2014

Torstain estetunti+uudesta asukkaasta

Eli nyt pientä selostusta jo ennen kisoja olleesta estetunnista.

Videolta näette melkein kaiken mitä tehtäviä tunnin aikana tehtiin. Lyhyesti sanottuna tunti meni oikein kivasti. Muistin pitää koko ajan aktiivisen laukan Taavilla, paikat sattui hyvin (paria kunnon mokaa sarjalle lukuunottamatta). Taavilla riitti myös puhti koko tunniksi ja samalla tahdilla jatkettiin alusta loppuun :) Tälläisiä hyppykertoja kun saisi aina alle, niin voisi pikkuhiljaa ruveta nostamaan esteitä kun tuo 80 rupeaa tuntumaan jo pieneltä kun sitä ollaan tässä nyt jonkin aikaa hypätty, mutta sitten taas kisojen jälkeen tuntui että kavaletitkin riittää meille ;)


Ja sitten siihen juttuun joka mun on pitänyt kertoa teille jo kaksi viikkoa sitten! Eli meille tuli uusi asukki ja tällä kertaa hieman erillainen mihin ollaan meidän pihassa totuttu. Nimittäin Donna donitsi on vuoden vanha tammavarsa (: Ajatus hankkia varsa on ollut mietinnässä oikeastaan jo aika pitkään monessa muodossa mutta on vain jäänyt aina ajatuksen tasolle. Nyt kuitenkin tuli oiva tilaisuus saada kiva (ja toivottavasti aikuisena myös iso) pikku vaavi meille :) Donna on tosiaan jo kaksi viikkoa ollut meillä ja isot hepat on ottanut sen todella hyvin vastaan. Ja muuten Donnan isän suku ei ole mikään huono. Isä on Don Laurie ja isänisä aika tunnettu ainakin koulupuolella Blue Hors Don Schufro eli liikettä koulupuolelle toivottavasti löytyy :) Nyt kuitenkin ihan perus tiedot Donnasta.

Princess Donatella

virallisesti sekarotuinen, mutta isä on oldenburg
tamma
s.30.7.2013
säkä (tällä hetkellä) n.140cm

Donnan sukupostiin pääset tästä.





Ja nyt muuten vastatkaahan tuohon kyselyyn, että voin tehdä teille jonkin erikoispostauksen! :)

4 kommenttia:

  1. Kai teillä on joku tarpeeksi osaava henkilö jo tiedossa kouluttamaan tätä nuorta tammaa? Varsat ovat hyvin vaativia tapauksia ja yksikin väärä liike voi pilata koko hevosen. Onko teillä mitään aiempaa kokemusta nuorien hevosten käsittelystä kenelläkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläisestä vastaavanlaisesta tapauksesta ei ole kokemusta, mutta nuorista hevosista yleisesti on. Ja ollaan kyllä tietoisia mitä näin "pieni" varsa vaatii. Tottakai kun kouluttamisen aika tulee nii ammattilainen laitetaan asialle ja tietenkin jo perus asioissa kysytään neuvoa viisaammilta esim. Heliltä. Ja aina pitää uskaltaa kysyä neuvoa eikä jädää ongelman kanssa yksin :)

      Poista
  2. Hui miten laiha! Onnea uutukaisesti ja kivasti mennyt valmennus :)

    VastaaPoista