sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Milloin päästään hyppäämään?

Taas on melkein kaksi viikkoa vierähtänyt ja kaikenlaista on ehtinyt tapahtua. Ratsastuksista en rupea nyt tarkemmin seputtamaan. Yleisesti on menny ihan hyvin, mutta koulutunnin tarpeessa taas oltais :)

Viikonloppu meni köpötellessä kun Taavilla oli kenkä irti ja tiistaina sitten kengittäjä tuli ja hepoilla olikin ympäri kengitys. Hierojan piti tulla sunnuntaina, mutta joutui perumaan. Onneksi sai aikataulut sumplittua ja pääsi tiistaina. Taavin selkä oli todella hyvä ja satulan vaihdos on tuottanut tulosta. Muutenkin kaikki oli normaalia ei mitään jumeja tai muuta :)

Uudet kylmäyspatjat!

Sunnuntaina rouhialaan tuli estevalmentaja  Dominique Bathelaix ja meillä oli ajatuksena mennä Taavin kanssa sinne, mutta koska valmennus oli näin äkkiä ja me ei olla hypätty sitten marraskuun niin jätettiin nyt välistä ja lähdettiin katsomaan valmennusta. Valmennus tapahtui englanniksi ja eka mietinkin miten ymmärrän mitään, mutta jopa minä 6 englannilla ymmärsin suurimman osan puheesta. Tykkäsin Dominiguen valmennustyylistä ja aijon todellakin mennä ensi kerralla kun valmennus on :)

Torstaina menin puomeja ja pientä estettä. Tarkoituksena oli vain vähän treenata lähetymisiä ja ne menikin ihan hyvin. Toivotaan, että lähi aikoina päästäisiin hyppäämään pikkasen isompia esteitä! Nyt oon yrittäny treenata vähän rankemmin ja välillä poistua siltä omalta mukavuus alueelta ja harjotella niitä asioita jotka ei aina oo niin mieluisia tai ei meinaa sujua.

Tänään käytiin Taavetin kanssa kävelyllä :)
 Mutta nyt on hiihtoloma ja tietenkin mun tuurilla kenttä meni huonoon kuntoon ja ties millon päästään menemään siinä, joten treeni postauksia ei ole luultavasti tulossa niin vosin jotain muuta väsätä :) Pitää katsoa mitä keksii ja toki saa ehotella hyviä ideoita.

Ärsyttää kun ei päästä nyt hyppäämääm edes mihinkään maneesille, koska meiltä on aika hankala lähteä talvella liukkailla mihinkään ja varsinkaan nyt kun tiet on peili jäällä :( Hirvee himo ois hyppäämään ja treenaamaan kesän kisoihin ja nyt ei pysty edes miettimään milloin mentäisiin ekoihin kisoihin kun ei päästä edes hyppäämään! Pitää varmaan katsoa jotkut koulukisat johon mennä sitten kun uskaltaa täältä johonkin lähteä. Oon kyllä harkinnu et pitäiskö kuitenkin painottaa enemmän tohon koulupuoleen kisoissa kun niihin on tavallaan helppo harjotella ja treenit ei oo niin riippuvainen keleistä :D

Mutta palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti