lauantai 9. elokuuta 2014

Kuvia perjantain ratsastuksesta

Heippa! Nyt saatte melkein uunituoreita kuvia eilisestä ratsastuksesta :)

Etupainoinenko?


Lähdin menemään kahdeksikolla aina puoliympyrää asettaen sisään ja puoliympyrää ulos ja alussa tein myös suuntaa vaihtaessa tempon muutoksen niin, että hidasti ravia. Taavi rentoutui ihan kivasti jo heti alusta alkaen ja on jo huomattavasti parempi ratsastaa kun pari päivää sitten :) Hiukan on vielä raskas kädelle, mutta lopua kohden parani :) Taavilla on vain vielä jäänyt pikkasen lomailu vaihde päälle ja ei haluaisi työskennellä kunnolla ja vetää helposti kaulan vain virkkuukoukuksi ja takapää leijuu, mutta eilen oli joitain pätkiä jossa oli hyvin avuilla :)




Ennen laukkaa menin hetken ravia pidemmällä ohjalla eteen alas ja Taavi venyttikin kivasti kaulaa ja selkää. Laukkaa otin vain pitkällä ohjalla rennosti pari kiekkaa molempiin suuntii. Taavin laukka oli kivan energistä ja rentoa :)





Lopuksi vielä pieni pätkä videota jossa menen vain ihan kahdeksikkoa ilman vasta-asetuksia. Pahoittelen heiluvaa kuvaa ja omaa ratsastusta joka ei ole kovin nättiä kun kädet heiluu, mutta antakaa anteeks kun en oo yli kuukauteen kunnolla menny kellään :) Ja vastatkaahan sivussa olevaan kyselyyn ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti