tiistai 9. syyskuuta 2014

Hyppyjä


Anteeksi tämä pitkä tauko! Päässä on pyörinyt kaikenlaisia ajatuksia koskien ensi talven hevosjärjestelyjä ja nyt kaikki alkaa pikkuhiljaa selkeytymään ja  varmistumaan :) Blogin hiljaisuuden aikana ollaan treenattu Taavin kanssa ihan normaalisti ja ollaan pääty pitkästä aikaa hyppäämään.



Tunnilla mentiin jumppasarjaa ja toisella sivulla olevaa yksittäistä pystyä, jota metiin aluksi lämmittely esteeksi ja lopuksi ihan vain yksittäisenä, koska halusin kokeilla vesimeloni estettä :) Taavi oli koko tunnin kiva ja jaksoi hyvin loppuun asti. Välillä unohdin pitää vauhtia yllä ja laukka hiipui, mutta onneksi on ihminen siellä kentällä joka muistuttelee ja pikkuhiljaa rupean itsekkin muistamaan pitää laukan yllä jatkuvasti (:




Pitkän hyppytauon jälkeen jumppasarja oli ihan hyvä harjoitus. Torstaina hypätään taas, koska sunnuntaina on suuntana MRA: n estekisat. Siellä mennään 80 ja 90 ja katsotaan miten näin pitkän tauon jälkeen lähtee sujumaan :)


Yritän saada myös torstain tunnilta kuvia ja videoita tänne ja tehdä postauksen heti viikonlopun aikana ja samalla kerron yhdestä mahtavasta jutusta, jotkut ehkä saattavat tietää, mutta jääköön se siis seuraavaan postaukseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti