maanantai 18. kesäkuuta 2012

iloja ja suruja

En oo kirjottanu  melkein viikoon ku en oo ehtiny mut kaikenlaista on tapahtunu. En edes muista mitä kaikkea oon tehny mutta kerron nyt jotain eli keskiviikkona menin puomeja ympyrällä ravissa ja laukassa. Ja yritin saada hyvät lähestymiset puomeille. Se meni muute ihan kivasti mutta ei ollu raippaa nii laukassa välillä hyyty. Ennen laukkaa ja lopussa tein vähän siirtymisiä et tulee herkäks pohkeelle.

Torstaina kävin Taavilla Lotan ja Wallen kaa maastossa oli ihan kiva maasto:)

Perjantaina olin melkein koko päivän hesassa ja tultiin vasta kaheksalta kotiin. Mut miäpä lähin vielä reippaana ratsastaa taavilla. Hyppäsin vähän ilmansatulaa ja se meni tosi hyvin. Ekaks menin vaa pientä ristikkoa  kumpaakin suuntaan ja sitten nostettiin pystyks ja korkein oli 75 cm jonka tulin lopuks kummastakin suunnasta.

Lauantaina  menin koulua ja Lotta oli Wallen kanssa kentällä. Aluks en mitenkää yrittäny hakee peräänantoa kuhan vaan ravailin. Laukassa tein tempon vaihteluaja meni ihan kivasti. Loppuraveissa sitte meni tosi nätisti oli rento ja muutenkin tuntu kivalta.

 Eilen sitte olikin tarkoitus pitää vapaapäivä mutta jos olisin suunniteltu jotain nii olis kuitenkin ollu koska aamulla ku vietii hepat laitumelle nii Taavi ontu aika pahasti toista etujalkaa joten on ollu tänki päivän vapaalla. Se on varmaa riehunu yöllä tarhassa tai sitte siinä on jotain muuta mut ens tiistaina on heti klinikka aika kun kuitenkin kisa heppa nii pitää tietää et mitä siellä on  toivottavasti ei mitään vakavaa! :( Elikkä tässä nyt melkein viikko varmaa ilman ratsastusta ainakin kunnes tiietään mikä sillä on. Tänäänkin kylmäsin sen ja oli vähän paremman näköistä sen kävely ja nyt ku katon ikkunasta noita ku ne on laitumella nii ihan hyvältä näyttää et toivotaan parasta :) Ja tänään pidin Lotalle ja Wallelle "tuntia" ku en ite voinu  ratsastaa!

Kirjottelen sitte varmaa vasta ens tiistaina ku ollaa käyty siellä klinikalla! Pitäkää peukkuja Taaville et kaikki on hyvin!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti