perjantai 22. marraskuuta 2013

Tiistain tunnista+mietiskelyä

Tiistaina oli koulutunti joka jouduttiin menemään aika märällä kentällä, mutta tehtävät rajoittuivat sitten voltteihin ja muihin pieniin juttuihin. Alussa työskenneltiin hetkisen aikaa käynnissä ja siitä siirryttiin tekemään ravissa voltteja ja askeleen pidennyksiä. Laukkaa otettiin vain pätkiä uralla, muuten mentiin ravissa. Yhdessä vaiheessa loivaa kiemura uraa tehdessä Taavi rentoui ihan kivasti, mutta muuten oli aika jännittynyt ja meni pää ylhäällä. Tunti jäi aika kevyeksi kentän takia, mutta vinkkejä saatiin ihan perus jutuissakin :)


 Nyt taas tunnin jälkeen ei olla päästy kentälle ja voi mennä taas hetki ennen kun taas päästään joten maastoilua maastoilua vaan! Tänään olin ajatellut mennä kunnon maaston, mutta Taavin takajalka oli turvoksissa sisäpuolelta niin tyydyin käyntimaastoon. Toivotaan, että kyseessä on pieni imppari kun pari rupipalloa sieltä löysin. Mutta mietin just kun ei päästä treenaamaan kunnolla niin voi olla, että täälläkin on hetki hiljaisempaa ja postausta tulee jos tapahtuu jotain tai sitten jos joku keksii jonkun kivan erikoispostauksen tai vaikka innostuu kyselemään ja tulee tarpeeksi kysymyksiä niin semmoista voin sitten tehdä :)

Tänä vuonna ei oo enään tulossa mitään kisoja, joten nyt sitten koko talvi treenataan kovasti jotta ollaan kovassa iskussa ens kisakautta varten :D Tänä talvena aattelin asettaa meille kunnon tavoitteet, koska nyt kesällä ollaan vain jumitettu paikallaan  niin jotta tulisi jotain kehittymistä tänä vuonna :) Mutta niistä enemmän kun ehdin pohdiskella kunnolla!

paras <3

2 kommenttia:

  1. Kuka sulle pitää tunteja? :)

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä Heli Fabritius savitaipaleelta, mutta on käynyt monia muitakin :)

    VastaaPoista