perjantai 15. marraskuuta 2013

Perjantain estevalmennus+ koulutunti

Viime perjantaina oltiin taas rouhialan maneesilla estevalmennuksessa. Kameraa en muistanut ottaa mukaan kaikessa kiireessä, mutta kuvaaminen olisi ollut muutenkin aika hankalaa.

Mentiin koko tunti pitkällä sivulla olevaa pitkää jumppasarjaa. En nyt tarkkaan muista kuinka monta estettä/puomia siinä oli, mutta veikkaisin neljää tai viittä estettä ja jokaisen välissä oli aina puomi. Alkuverkassa mentiin pohkeenväistöjä, jotka sujuivat ihan kivasti. Ekana jumppaa mentiin ihan vain puomeina ja siitä pikkuhiljaa sitten nostettiin korkeammaksi. Oikeastaan kaikki muut pysyivät pieninä paitsi sitten vika este nousi ehkä 90. Estevälit oli aika niukat ja varsinkin kun Taavi kiihytti vauhtia loppua kohden niin piti aina jarrutella hieman ettei vetäisi kaikkia esteitä ihan kumoon :) Tunti oli muuten sellainen ihan perus, ei kieltoja, Taavi oli energinen ja jaksoi hyvin loppuun asti.

Toivotaan, että kelit pysyy hyvänä ja päästään käymään valmennuksissa vielä ainakin pari kertaa :)

Tänään eli perjantaina oli sitten Helin koulutunti ja Heli ratsasti Evellä. Even ratsutus meni ihan kivasti ja sai Eve vähän kehujakin :) Koulutunnilla tehtiin alussa pohkeenväistöjä sekä käynnissä, että ravissa. Laukassa otettiin hieman voltteja ja keskityttiin siihen etten aseta Taavia liikaa voltilla. Lopussa Taavi oli rento, mutta jäin kaipaamaan vielä tietynlaista rentoutta siinä keskivaiheilla.


Sovittiin uusi tunti tiistaille ja toivotaan, että kenttä pysyy hyvänä ja päästään kunnolla treenaamaan ja hyppäämään vähäsen :)

Koitan kirjoitella jotain tänne viikonlopun aikana ja kertoa vähän enemmän kuulumisia (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti