tiistai 5. marraskuuta 2013

Parempia kelejä odotellessa

Nyt on ollut hiljaista ja en oo jaksanut mitään tulla kirjoittelemaan kun ollaan vaan maastoiltu ja nyt vasta viimeviikon loppupuolella päästiin kentälle, mutta nyt taas sataa ja kentällä ei voi luultavasti mennä kun vasta viikonloppuna.

Taavilla ja Evellä oli hieronta puolitoista viikkoa sitten. Evellä oli tullut selkä kipeäksi luultavasti satulasta ja siksi hierotetuttiin. Oltiin varauduttu siihen että ainakin Evelle pitäisi uusi satula hankkia, mutta ihan yllätyksenä tuli, että Taavillekkin pitää etsiä uudet/uusi satula. Tämä johtuu siitä, että Taavi on saanut selkään lihaksia ja satulat on käynyt kapeeksi. Satulan hankkiminen on aina hirveän hankalaa ja ärsyttävää ja vielä kun ei tiedä kumpi satula on huono vai onko molemmat. Pitäisi saada joku ammattilainen satulan sovittaja paikalle, mutta tänne meijän suuntaan ei oo oikeen tulijoita kun sitten pitäisi saada pari paikkaa missä kävisi. Joskus meillä kävi muistaakseni satula.com satula-auto mutta valikoima oli kyllä surkea ja sieltä ei löytynyt sopivaa ainakaan silloin.

tää ratsastus kerta oli paras Wallella <3

<3 ikävä <3 pitäis käyä taas moikkaa jossain vaiheessa

Minä joskus 10 vanhana maissun selässä kun lotta ei uskaltanu nii se laitto mut selkään :)
   Tällä kertaa ei tän enempää ja pitää kattoo jos viikonloppuna pääsis kentälle ja vaikka joku tulis kuvaamaan niin sais aikaseks kunnon postauksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti