sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Evellä ratsastusta

Tänä viikonloppuna liikutin Eveä ja lauantaina Lotta kuvasi niin saatte hieman kuvia ja videotakin :)

Lauantaina saatiin Evelle yksi satula sovitukseen ja ratsastin sitten sillä. Menin kentällä ihan perus juttuja. Vähän voltteja ja alussa pikkasen väistöjä. Alussa ei oikein sujunut kun Evellä oli hirveä tohellus vaihe päällä, mutta kun se meni ohi niin meno rauhoittui selvästi ja meno näyttikin ihan hyvältä :) Otettiin myös vähän laukkaa ja nykyään laukka nousee jo ihan hyvin ja se ei oo sellaista hirveetä tohellusta vaan ihan rauhallista ja Eve malttaa miettiä missä ne jalat menee (: Treeneistä jäi ihan hyvä fiilis ja Evellä oli kova hiki!



puski voltilla vähän ulospäin







 Tänään sitten kenttä oli niin märkä, että mentiin Jennin kanssa hepoilla käynti treenit. Tarkoituksena olikin, että laitan Evelle piuhat(goguet) ja oikeastaan käynti treenit teki iha  hyvää molemmille. Alussa piuhat oli löysällä ja annoin mennä hieman pidempänä ja verryttää hieman lihaksia. Sitten laitoin piuhat tiukemmalle ja alussa Eve olisi halunnut mennä pitkänä ja matalana, mutta otin ohjat lyhyelle ja en päästänyt sitä sinne alas. Hetken päästä Eve hokasi asian ja meni oikein näisti koottuna ja korkeassa muodossa ja olin tosi tyytyväinen. En mennyt mitenkään hirveän pitkään noilla tiukemmilla vaan löysäsin sitten, mutta pidin saman ohjas pituuden kuin aikaisemmin. Alussa Eve taas vastusteli, mutta lopussa meni sitten taas tosi nätisti :) Ratsastuksen jälkeen pestiin heppojen jalat ja jätettiin ne sisälle.



:D

Tuossa on sitten videota lauantailta ja tein ihan tommosen perus kun en jaksanut hirveästi lähteä leikaamaan ja muuta niin saatte ihan alkuperäisillä äänilläkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti