lauantai 26. heinäkuuta 2014

Hups!

Taisin viime postauksessa luvata, että olisin vähän ahkerampi blogin suhteen mutta se on jostain syystä jäänyt :/

Taavin kanssa käytiin uudestaan klinikalla piikittämässä etuset ja nyt alkaa näyttää jo siltä, että kunnes Taavin kahden viikon sairasloma loppuu niin päästään taas valmennuksiin ja jos on vielä kisoja niin niissä käymään :) 

Käydään aina Taavin kanssa lepäbaarissa, jos kävellään talon ohi :)

Rossi <3
Wallella olen pari kertaa mennyt kentällä. Alussa on pitänyt saada mummo liikkumaan ja jotenkin avuille ja sen jälkeen on mennyt ihan kivasti. Harmi etten millään kerralla ole saanut yhtään kuvaa :(

Eilen hiroja kävi ja hieroi Taavin, Takun, Wilman ja Wallen :) Taavilla ei ollut mitään erikoista. Ja ylätykseksi Walle oli näistä hirottavista kaikista paras :) 

Käytiin yksi päivä Jennin kanssa ottamassa ihanalla koivukujalla kuvia Wallen kanssa. Vaikka kuja on tuossa ihan lähellä niin en tiiä miksi ei olla aikasemmin älytty ottaa siinä kuvia (: Kuvat ei ole ihan huippulaatua koska on otettu kännykällä, mutta ovat kuitenkin ihan katseltavia :) Pitää käydä sitten kun saa järkkärin niin ottamassa Taavin kanssa myös kuvia :)






Tänään luultavasti illasta käydään kahlaamassa Even kanssa ja sitten kun lämpötila laskee niin liikutan mummon kevyesti kentällä :)

Hepat pääsi kuumuutta ja ötököitä pakoon talliin.

2 kommenttia: