maanantai 14. heinäkuuta 2014

Mitä on tapahtunut?

Eipä juuri mitään!

Moikka!

Torstaina kytiin Taavin kanssa klinikalla ja ei selvinnyt mitään ihmeellistä. Taivutukset tehtiin siinä ja sitten piikitettiin molemmat etuset ja nyt sitten kaksi viikkoa kävelyä ja sen jälkeen mahdollisesti uudestaan jos ei ole vielä hyvä.

Eli hyvällä onnella saatetaan päästä Taavin kanssa menemään loppuvuosi normaalisti valmennuksissa ja kisoissa :) Mutta ensin tietenkin hoidetaan heppa kunnolla kuntoon!

Nyt en ole hirveesti ratsastanut ja jos oon niin oikeastaan vain maastossa ollaan käyty. Wallella takakengät on heikossa hapessa ja Eve on tiputtanut toiselta puolelta kengät kokonaan ja kengittäjä pääsee tulemaan vasta keskiviikkona. Mutta sen jälkeen on luvassa esim. "maastoesteitä" pellolla Evellä jos edes saan sen niistä yli :D Ja varmaan sitten vihdoin Wallellla hieman koulukiemuroita kentällä :)




Laatokka :) Ehin käydä tässä välissä venäjälläkin pyörähtämässä :)

Wallen uudet suojat :)

<3 :D
Tähän loppuun voisin esitellä Jennin ja mun tekemät hienoakin hienommat erikoisesteet :) Nyt ei oo kuvat kun noista kahdesta mutta sitten on vielä normaalista trukkilavasta tehty este ja kaksi levyä :)



Ja lupaan ryhdistäytyä hieman tän blogin suhteen ja ottaa enemmän kuvia jotta saisin aina välillä edes pieniä postauksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti