keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ei niin onnistuneita treenejä

Yli viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta ja nyt syynä oma laiskuus ja kun ei ole kuvia, niin ei vaan innosta kirjoittaa. Ja ei itseasiassa meidän treenitkään miten kehuttavsti oo menny :(

Mutta jos yritän muistella vähän viimeviikon tapahtumia!

Viikonlopusta ei oo mitään muistikuvaa, mutta luultavasti oon menny koulua ja sitten  maanantaina ja tiistaina oli vp, kun ma käytiin lahdessa ja sieltä mukaan tarttui uudet jalustin kumit ja semmonen jännä puuvillaloimi joka on vähän niikun verkkoloimi niin kuivatukseen(saatiin se kympillä!) ja ostettiin myös kylmäys järjestelmä. Tiistaina lähdettiin tonne Savonlinna- Joensuu- Varkaus linjalle ja käytiin mm. kolilla :) siellä oltiin kaks päivää joten lotta sitten juoksutti Taavia keskiviikkona ettei ihan lomaile.



Nyt sen jälkeen ollaan sitten menty koulua ja vähän puomeja. Puomeja kun  mentiin niin Taavi oli hieman vetelä ja älysin vasta laukassa pistää kunnolla töihin. Mutta muuten meni ihan kivasti :) Koulussa Taavi on ollut hieman tahmea ja painanut vasemmalle ohjalle. Eilen sitten ei enään painanut ohjalle, mutta oli hirveän tahmea ja Lottakin sanoi että näytti tahmealta :( Maanantaina oli ehkä onnistunein treeni tässä viikon varrella.

Nyt yritetään sitten saada Heliä pitämään estetuntia ja jos se Taavi vaikka siitä vähän vetristyisi :)

Viikko sitten tuli postissa mulle uus kypärä jota käytän kisoissa ja muutenkin vähän edustus paikoissa :) Tilasin siis hööksiltä puoleen hintaan ja postikulujen kanssa tuli maksamaan sitten jotain 54 euron paikkeilla ja alunperin oli 89 euroa.

yks timantti puuttuu :(


Kuusi ääntä on tuohon erikoispostaus juttuun tullut ja omista varusteista se pitäisi tehdä, mutta mietin että teenkö samaan myös Taavin varusteista kun omia on nii vähän että jos tekee videolla niin tulee hirveen lyhyt! Mitä mieltä ootte?

Ja muuten Taavin karva on mahan kohalta kultasen tapainen:) Tää oli tärkee tieto :)

vähän huono kuva mut jotenkin näkee ton eron tohon kaulan väriin

ukko-kolilta


Teksi voi olla hieman sekavaa kun  ei edelleenkään oo hirveesti intoo kirjoittaa, mutta toivottavasti ymmärrätte jotain :) Niin ja meinasi ihan unohtua kertoa, että ens kuussa luultavasti startataan meidä ensimmäiset yhteiset aluekisat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti