maanantai 29. heinäkuuta 2013

Pikaiset kuulumiset

Nyt ei ole tapahtunut mitään kummempaa, mutta ajattelin jotain tulla kirjoittamaan ettei tule taas hirveän pitkää taukoa!

Keskiviikkona kun kävin täällä kirjoittamassa niin sen jälkeen menin Taavilla ilman satulaa kentällä. Laitoin vain riimuihin narut ja hölköttelin reilu puoli tuntia. Ajattelin että se olisi hyvä noiden ei niin onnistuneiden koulu treenien jälkeen ja hieman Taavikin vertyisi. Molemmilla oli kyllä mukavaa ja Taavi sai olla intiaani heppa :)

Torstaina oli vp. Perjantaina menin tossa kentällä ja Taavi oli suoraan sanottuna hirveä ratsastaa. Se ei ollut tahmea tai muuta, mutta se kokoajan nyki päätä joka johtui luultavasti ötököistä. En sitten tehnyt mitään erikoisempaa, laukkasin hieman löysällä ohjalla kenttää ympäti ja kun Taavi meni edes jotenkin ravissa hyvin niin lopetin.

Lauantaina menin taas kentällä ja laitoin kärpäshupun ratsastuksen ajaksi. Ei enään viskonut päätä, mutta nyt ei tahtonut taipua. Lopussa kuitenkin oli kiva, mutta oma istunta meni taas ihan miten sattuu.

Eilen käytiin ilmansatulaa maastossa semmoinen puolen tunnin reitti :) Minä olin Taavilla, Jenni Evellä ja "vaihtari" Mummolla. Maaston jälkeen harjattiin hepat ja vietiin takaksin laitumelle.

Keskiviikkona on vihdoin estetunti ja toivotaan että treenit rupeaa nyt sujumaan :) Joten luultavsti ke tai to tulee sitten postaus estetunnista :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti