keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Hieman kuulumisia

Nyt on taas ollu vähän taukoa kirjoittelusta kun oon ollu ns kesätöissä tätini luona ja nyt meillä on kuukauden ajan 4-H vaihtari Kanadasta :)

Olis siis neljä päivää Joroisissa tätini luona ja siellä tein hevosille ja vuohille kerppuja (semmosia oksista tehtyjä nippuja) ja sitten tehtiin myös heinäseipäitä.

Taavi lomaili sillä aikaa taas mutta nyt ei ole sitten tiedossa mitään pidempiä lomia eli Taavi on pitäny kaikki kesälomat ellei nyt tule enään mitään että lähtisin jonnekkin :)

Taavilla oli hieronta perjantaina ja lauantaina kun ratsastin nii Taavi oli siis ihan älyttömän hyvän tuntuinen ja en kyllä muista millon olisi olut noin kiva :) Evelläkin menin tuossa yksi päivä ja meni ihan kivasti Eve on kehittynyt huimasti siitä kun tuli meille (: En nyt enempää kertoile mitä oon tehny.

Huomenna on sitten estetunti pitkästäaikaa ja saa nähdä minkälainen Taavi on. Onko hirveesti vauhtia vai onko semmonen eteenpäin potkittava. Mutta siitä luultavasti tuun teille kertomaan sitten viikonloppuna:)

istunta talvella ja estesatulalla

istunta viime syksynä ja yleissatulalla

istunta nyt ja koulusatulalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti