keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kisat ja viikon treeneistä

Sunnuntaina kisat meni ihan hyvin. 80:ssä puhdas rata, mutta aika ei riittänyt. Olin kumminkin 7 kun lähtiöitä oli 18 ja 5 palkittiin. Tunnustan, että oisin voinut ratsastaa Taavia hieman eteenpäin. Mutta meille tuli vähän kiire nii en pystyny kunnolla verkkaamaan, joten en viittiny sitte täysillä mennä radalla. 90:ssä ekassa vaiheessa yksi pudotus, mutta muuten melkeimpä paremmin kuin kasikymppi. Laukka ainakin omasta mielestä energisempi. Muuten kisoista jäi hyvä fiilis :) Videot tulee myöhemmin :)

Radat oli ihan kivoja ja helppoja. Kasikympissä oli vain yksi vaihe ja radassa oli kaksi pidemmällä välillä olevaa sarjaa ja yksi lyhyempi yhden laukan väli. Kaikkiin osui askeleet hyvin. Ysikympissä oli semmoinen perus rata jossa oli alussa kolme suhteutettua linjaa. Radat oli helpompia kuin ajattelin, koska kisat oli kuitenkin kansallisten yhteydessä niin olisi luullut, että radatkin olisivat hieman haastavampia. Mutta hyvä näin:)

Maanantaina sitten kevyesti verkkasin kentällä ja Taavi oli aika rento ja yllättävän kiva ratsastaa (: Eilen oli vp ja tänään menin kentällä koulua ja mitä siitä nyt voi sanoa! Hevonen vino joka voi johtua ratsastajasta ja lisäksi ratsastaja ei osaa ratsastaa. Eli ei siitä sen enempää!

Viime viikolla treenit meni pääasiassa hyvin. Tiistaina kentällä koulua ja mitä nyt muistan niin ihan kivasti meni. Keskiviikkona oli estetunti ja mentiin suhteutettua linjaa, sarjaa ja niistä tehtyä pientä rataa. Estetunti meni kivasti niin kuin aina :)

piti laittaa pehmuste kun pojalla on patti päässä :)


Perjantaina kävin yksin maastossa semmoisen ihan kunnon lenkin :) Taavi ei tehny kuin kaksi ympäri kääntymistä ja nekin oli säikähtämisiä eikä kotiin päin kääntymis yrityksiä. Lauantaina tuli tytöt ratsastamaan ja Taavi oli kiltti opetushevonen :) Illemmalla juoksutin vielä Taavin kevyesti.

jäi ruokakin kesken kun vastarannalla oli jotain jännää :D

uus takki (huono kuva)



Huomenna yritän taas mennä kentällä koulua ja vähän paremmalla tuloksella :) Ja anteeksi kuvien laadut kun kännykällä otettu! :)

Ja näillä näkymin seuraavat kisat on 8.9 Kimmon tallilla Kuvansissa :)







joo :D Lotalla oli vähän hauskaa kun äiti osti es-suolaa :)

ootettiin mummon kanssa eläinlääkäriä (haava joka piti tikat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti