lauantai 3. elokuuta 2013

Vihdoin onnistuneita treenejä

Ensin keskiviikon estetunnista.

Helin rakennellessa esteitä sain Taavin verkattua. Ravissa piti hieman käskeä esteenpäin, mutta laukka oli tosi hyvä ja Helikin sanoi, että energisempi kuin viime kerralla :)



Kuva hieman helpottaa kertomista :) Alussa tultiin tuota sarjaa ristikkoina ja meni tosi hyvin paikat sattui hyvin ja reitti oli hyvä:) Tultiin sama myös pystyinä ja meni oikein mallikkaasti!  Sitten otettiin keltainen este mukaan ja mentiin ympyrällä niitä. Hypyt jatkui hyvinä, piti vain aina mutkassa hieman saada potkua lisää jotta seuraava este ei tulisi alas. Sen jälkeen otettiin vain keltainen este ja siihen tultiin vinoja lähestymisiä. Muuten meni hyvin, parissa hypyssä paikka oli vähän huono. Pian ruvettiinkin tulemaan erillaisia radan pätkiä joita en nyt tarkemmit rupea kertomaan. Esteet oli sitä 80-90cm välillä ja hypyt meni pääasiassa hyvin. Yksi neljän esteen rata meni meni ihan super hyvin! Puomeja ei tullut alas, paikat oli hyvät ja kaikki meni vaan hyvin :)

Lopussa sitten ravailin ja kävelin pitkät loppukäynnit. Tallilla pesin Taavin ja kylmäsin jalat ja vein takaisin laitumelle.



Nyt on ruvennut sujumaan paremmin koulutreenitkin:) Tiistaina meni ihan kivasti ja Torstaina myös. Maanantaina käytiin pellolla vähän päästelemässä Taavilla ja Evellä ja siitä on videotakin johon pääsette tästä. Jos haluatte jotain videosta nähdäkkin nii laittakaa laatua paremmalle:) Eilen käytiin ilmansatulaa maastossa reilu puolentunnin reissu:) Ja illemmalla Taavi ja Walle sai rokotukset elikkä nyt ei ainakaan kolmeen päivään oo mitään rankkaa liikutusta :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti