perjantai 20. joulukuuta 2013

Ylienerginen hevonen


Taavi on tosiaan tässä lomaillessa kerännyt vähän virtaa, vaikka kauramäärä on olematon. Tallissa sen huomaa jatkuvalla sähläyksellä ja protestoinnilla joka asiaan, jonka takia olenkin joutunut komentamaan pari kertaa ihan kunnolla kun ei meinaa käytöstapoja löytyä. Ratsastaessa taas ottaa hepuleita ihan olemattomista asioista ja koskaan en varmaan ole joutunut käyttämään noin paljon ohjaa kun olen Taavia hidastanut tai pysäyttänyt ja istuntaan ei reagoi oikeastaan ollenkaan! Mutta on tässä jotain positiivistakin :) Jalka on ollut nyt viikonverran normaali ja pieniä ravi pätkiä on jo otettu :) Suunnitelmissa olisi nyt ottaa hetken aikaa vielä vähän varovaisemmin ja kunhan ensivuoden puolella lunta tulee ja kenttä on hyvä niin jatkaa normaalisti!


<3

Oon muuten ihan unohtanu kertoa kun yksi satula toppaaja kävi vähän mittailemassa Taavin ja Even selkiä. Elsa antoi pitkän listan eri merkkisiä satuloita joita voisi etsiä kokeiluun ja jotka olisivat oikean mallisia. Taavillahan meni vaihtoon vain koulusatula, joka on todella suuri helpotus. Estesatulaan pitää vain vaihtaa valkoinen kaari ja ehkä väliin jotain täytettä.

Tänään sitten sain Cliff Barnsdy kanter koulsatulan sovitukseen ja ratsastelin tietysti sillä. Alussa Taavin keskittyminen oli ihan jossain muualla, mutta hetken päästä jo meni ihan nätisti kun en antanut vilkuilla muualle. Ravissa Taavi liikkui kivasti, ravi oli energistä ja aika rentoa. Tuli tosi hyvä fiilis kun Taavi oli niin kiva ratsastaa ja varsinkin kun ei ole pitkään aikaan päässyt kunnolla menemään (: Testailen satulaa tietenkin vielä, mutta näin aluksi näytti aika passelille :)


laatu 10+ (kännykällä)
Joulumaasto on muuten tänä vuonna käyntimaasto ja vain isot hepat lähtee ja toivotaan, että Jenni pääsee lähtemään Evellä :)

Kysymyksiä on tullut kysymyspostausta varten, mutta laitelkaahan vielä lisää niin saadaan kunnon kysymyspostaus aikaiseksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti