lauantai 11. elokuuta 2012

Fasua moikkaamassa

Kirjotan nyt vielä nopeesti tän päivän tapahtumista mun suurelle lukia joukolle :) Tänään siis käytiin kattoo Fasua ( ex-poniani). Lähettiin kotonta joskus 10 maissa ja käytiin matkalla Joroisissa ja noin kolmen tunnin ajomatkan jälkeen oltiin perillä.
     Fasu oli jo varusteltu ja sillä oli ratsastettu ja mun oli tarkotus mennä maastoon. Kun muut hepat oli saatu valmiiksnii lähettiin sitten maastoon. Maastossa meitä oli  siis minä ja Fasu, ja Elli ja sitten Rolle kärryillä omistajan ja Fasun omistajan kanssa. Oli kiva maasto ja menin itekkin ekaa kertaa hackamoreilla. Ja oli kiva päästä laukkaamaan oikein kunnolla kun Taavilla ei oo pytyny eikä jatkossa pysty ellei oo pehmee tie! Sitten maaston jälkeen laiteltiin ponit pois ja ruvettiin lähtemään.

Oli kiva nähdä että Fasusta pidetään huolta ja se saa kunnon liikutusta jonka ansiosta on laihtunut kun meillä pääsi tuossa loppu vaiheessa vähän rapsahtamaan.

Taidan mennä nyt nukkumaan kun tosiaan olin eilen Jurassikc rokissa ja tultiin vasta puol kolmen aikaa kotiin ja piti tosiaan aamulla jo puol kymmene herätä et jos nyt sais nukuttuun kunnon unet!! :) 


Ja vielä pari kuvaa kun ollaan lähössä maastoon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti