lauantai 18. elokuuta 2012

Koko viikon kuulumiset

En oo nyt ehtiny kirjottaa mut nyt tulee koko viikolta.

Sunnuntai

Käytiin noin tunnin maastossa ja Lotta oli Wallen kanssa mukana. Kokeilein Taavilla olympioita koska sillä on maastossa vähän tapana lähtee nii  niillä se meni tosi hyvin ja laukattiinkin pätkä. Taavin satulasta lähti toinen polvituki kun se on semmonen irti lähtevä nii tippu vissii johonkin mettää :)

Maanantai

Maanantaina taisin mennä puomeja. Laitoin kolme puomia innari välein. Taavi tulin ihan hikiseks ja jouduin pesee sen letkulla. Oli kiva mennä Taavilla puomeja pikästä aikaa!

Tiistai

Menin ilman satulaa ja tein vähän kaikenlaista, lopuks menin kaheksikkoa ja nostin aina laukan siellä kaarella. Erika meni Takulla myös ilman satulaa. Laukka pätkissä Taavi rupes innostuu ja pomppi hieman ja nosti pään ylös.

Keskiviikko

Taavilla oli vapaa päivä kun menin Savelan tallille este tunnille. Oli kiva päästä hyppää kun viimeeks leirilllä päässy vaikka ei siitä nyt kovin kaukaan oo mut kuitenkin :)

Torstai

Menin aluksi pääty-ympyrällä ravia ja laukkaa ja sitten Taavi teki tempauksen minkä on viimeeks tehny kun ihan kesän alussa, se "säikähti" ja lähti pomppien lakkaamaan ja vikas pukitti ja toisen kerran mopo meni kentän ohi ja taas "säikähti" ja teki saman jutun. Onneks pysyin selässä ja sain Taavin pään ylös ja jatkoin laukkaamista. Ja olen menlko varma että Taavi teki sen tahallaa koska se ei pelkää mopoja (menny ihan parin metrin päästä) ja ekan kerran äiti teki jotain pellolla ja kattoi sinne pitkään ja sitten lähti, että ihan keljuillakseen teki nuo pukit! Mutta sitten lopussa tein loivat kiemuraurat pitkille sivuille ja meni tosi kivasti taipu hyvin ja muutenkin kiva :) Ja taas Taaville tuli hirvee hiki ja jouduin pesemään sen!

Perjantai

Aattelin mennä vähän kevymmän treenin tän aika rankan viikon jälkeen tahi no Taaville rankan kun ollu sairaslomalla kolme viikkoo. Niin menin vaan pysähdyksiä ja peruutuksia käynnistä sekä ravista. Meni tosi hyvin ja peruutukset meni super hyvin, alussahan Taavin pysähdys oli vähän huono valui vaan eteenpäin ja sitten lopulta pysähtyi. Mut tosiiaan tämmönen kevyt treeni!

Lauantai eli tänään 

Menin taas puomeja, mutta nyt toisella sivulla oli innari väleillä kuus puomia ja toisella oli kolme yhen laukan välillä joka tosin oli Taaville hiukan pitkä ja jouduin aina käskee Taavia eteenpäin. Ratsastuksen aikana vähän ripsi vettä ja kastuttiin hieman. Ja kun oltiin lähetty kentältä jouduttiin juoksee talliin kun tuli ihan älyttömän kova sade. Mut meni taas hyvin mitä nyt Taavi vähn innostu puomeilla ja innari välit meinas käydä pieneks ja pelkäs kahessa kulmassa jotain :)

Nyt on vaan tämmöne teksti postaus kun ei ollu ketään kuka ottais kuvia, mutta huomenna yks Jaana tulee pitämään tunnin ja jos tulee hyviä kuvia nii laitan tietenkin niitä tänne :) Ja vaikka oon ollu melkein koko viikon flunssassa nii oon silti jaksanu Taavin liikuttaa ja perjantaina oli senkin takii  vähän kevyempi kun oli tosiian vähän huono olo! Ja leikkasin muuten Taaville koko irokeesin kun aikasemmin ollu vaan puol harjaa ja siitäkin yritän ottaa huomenna kuvan tänne :)

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti