sunnuntai 26. elokuuta 2012

Treeniä ja koulukisat

Eli kirjoitin viimeeks torstaina kun Taavilla oli vapaa päivä. Perjantaina oli sitten niiku se meijä tunti ja mentiin lämmitteleemään jo puolituntia aikasemmin ja sitten se tunti vahingossa vierähti puolekstoista tunniks elikkä mentiin kaks tuntii! Harjoiteltiin siis sitä koulurataa ja aluks mentiin se rata yhen kerran ja sitten hiottiin ravi pätkiä. Sittenkun oltiin menty laukkaa vähän aikaan niin T rupes säikkymään kun lehmät juoksi kentän viereisellä pellolla ja rupes vetää kauheeta pukkirodeoo ja pysyin just ja just kyydissä ja alaselkä oli vähän kipee ratsastuskeen jälkeen. Tunti ei menny kauheen hyvin kun alussa se oli vähän laiska ja ei ollu oikeen hereillä ja lopussa sitten liian energinen:/

Lauantaina mentii sitten vaa rento maasto. Ja pestiin hepat ja puunailtiin niitä sekä varusteita!

Tänään sitten mentiin tallille joskus vähän ennen kaheksaa ja traileri oli haettu jo edellisenä päivänä. Laiteltiin siinä heppoja ja äiti laitto trailerii kuntoon, sitten tein molemmille letit häntään ja laitettiin kuljetussuojat. Ennenkun laitettiin hepat traileriin pakattiin tietysti tavarat autoon! Kisapaikalla Taavi oli tosi nätisti ja lämmittelyssä myös. Yks pukki tuli heti ekassa laukannostossa mutta se sai Taavin sopivasti hereille:)
Rata meni ihan hyvin pari mokaa tuli esim. vaihto laukan kun lähettiin kokorataleikkaa keskilaukkaan mutta en ruvennu vaihtamaan ku ois voinu mennä ristilaukalle. Sitten tuli ihan yllätykseks että johdankin luokka:) Johdin pitkään ihan vikoihin ratsukoihin asti kunnes yksi ratsastuksen opettaja jonka tunneilla olen käynyt niin meni ohi mutta se oli melkein arvattavissa. Elikkä sijoitus oli 2/19 prosentein 62.609 ja vaikka en voittanut luokkaa niin voitin tavallaan normi ratsastajat koska voittaja oli ratsastuksen opettaja :) Ja palkintojenjaossa muut oli vissiin aikuisia, vikasta sijoittujasta en tiiä mut silti oon TOSI tyytyväinen meijän suoritukseen ja etenkin Taaviin <3 :) video radasta tulee myöhemmin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti