sunnuntai 19. elokuuta 2012

Koulutunti

Eli Jaana tuli pitämän meille koulutunnin ja kattomaan miten mennään kun ei oo ollu nyt opettajaa nii jos ruvettais ottaa Jaanalta tunteja. Mun mielestä mulla ja Taavilla meni ihan kivasti tunti lopussa rupes hakeutuu jo kuolaimelle:)

oma katse ihan muualla!

Ensin se halus vaan kattoo miten mennää ja mentii ravia ja kumpaakin päähän tehtiin isot pääty-ympyrät ja taivutettiin reilusti sisäänpäin, sitten tehtiin sama laukassa ja meni ihan ok ja Taavi teki taas pikku pukki hepulit :) Ja laukassa mentii kevyessä istunnassa.

pohje ja katse!



Sitten tehtiin kaikissa askenlajeissa niin että taivutettiin pitkillä sivuilla siisänpäin ja piti mennä vaan suoraan ja sitten jossain vaiheessa lisättiin voltti pitkän sivun keski vaiheille. Se meni hyvin Taavilla ja siinä rupes vähän rentoutumaan ja mneni kivan tuntusesti :)

 Sitten kerrottiin että ollaa meinattu Lotan kanssa mennä ens viikonloppuna MRA koulukisoihin joihin just äsken ilmoittauduin. Niin mentiin vähän sitä rataa esim. keskilaukkaa joka onnistu Taavin kaa TOSI hyvin ja myös keskiravia ja voltteja jotka meni kans hyvin, koska Taavi oli rento ja taipuisa.


Ja lopussa Taavi teki toisen pukki sarjan kun oltiin lähössä sitä keskilaukkaa. Mutta siis mennään ens sunnuntaina HeC tutustumisluokan kouluohjelman (rata A) 2009 MRA:lla :) Ja Lotta menee Walella saman!

loppuravit mentiin vähän pidemmällä ohjalla :)


Ja sitten lisää kuvia :)





Taavin korvat on hassusti :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti