tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulumaasto

Tänään käytiin joulumaasto ja kakki hepat oli mukana, mutta eka kerron pikkasen viikonlopusta!

Perjantaina eli silloin ku viimeeksi kirjoitteli tänne niin menin Taavilla koulua! Eka tein siirtymisiä käynti-ravi ja sitten ravin sisällä tempon vaihtelua. Sitten menin laukassa ympyrällä ravi-laukka siirtymisiä, kaikki siirtymiset meni hyvin ja Taavi oli hereillä :) Lopussa menin pidemmällä ohjalla vähän tempon vaihtelua ja muutenkin rentoa ja pitkää ravia! Taavi oli taas mukava ja oli kiva mennä kunnolla koulua melkein viikon kevyemmän treenin jälkeen!

Lautaina menin Evellä ilman satulaa kentällä noin puoli tuntia ja Taavi oli siinä kentällä vapaana ja käppösteli nätisti meijän tai Wallen vierellä (; Sunnuntaina ja aattona kakilla hepoilla oli vapaata ja saivat tommosen mini loman, mut Taavillahan oli toi viime viikko kevyempää!

Mutta tänään siis käytiin joulumaasto ja oli kyllä kaikinpuolin mukavaa! Mentiin semmonen tunnin reissu, jossa oli tietenkin käynti-, ravi- ja laukkapätkiä :) Ja tosiaan kaikki hepat pääs mukaan ja varmaan sekä ratsastajilla että hevosilla oli ihan kivaa.



Huomenna jos Jenni pääsee niin mentäis taas maasoon ja mentäis vielä kovempaa ku tänään! :) Ja yritän saada äitin kuvaamaan että saatais vähän videota laukka pätkistä :) Seuraavan postauksen meinasin että se ois se erikoispostaus, ja se ois mun 50 postaus :D

Huomatkaa Taavin hienot etusuojat jotka äiti antoi
mulle tai siis Taaville joululahjaks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti