maanantai 10. joulukuuta 2012

Talleilua ja ratsastelua

Perjantaina olin siis kotona kun oli täksvärkkipäivä. Ammusta tein kotona muita töitä, mutta sitten yhentoista jälkeen lähettiin Jennin kanssa tallille.

   Eka siivottiin kaikki neljä karsinaa ja sitten mentiin hakee Taku ja Walle. Menin Wallella pitkästä aikaa ja oli ihan kiva päästä menee sillä :) Tein vähän loivaa kiemurauraa ja ympyröitä ja sitten laukassa pääty-ympyröitä ja kaikkee muuta! Kaikki meni hyvin ja laukassahan mummo oikeen innostu ja mutkat meinas mennä suoriks ku laukkas hulluna :DLoppukäynnit käytiin kävelee tiellä ja puoliks pellolla. Kun oltiin ratsastettu nää hepat nii jätettiin ne sisälle ja haettiin Taavi ja Eve.

   Menin Taavilla vaikka yritin saada Jennin menee sillä mutta ei se halunnu ): Päätettiin että mennään ilman satulaa ku kello oli jo jonkun verran ja mulla oli illalla menoa nii nopuettais vähän hommaa! Tein kaikenlaisia ympyritä ja muita taivutuksia ja Jenni kans Evellä. Mentiin kans loppukäynnit pellolla ja tiellä. Ei se kuulema ollu kauheen epämukavaa mennä Evellä ilman satulaa vaikka onkin korkee säkä ja pikkasen töyssynen ravi :)

 Ratsastelun jälkeen hoidettiin hepat ja vietiin ne tallille ja sen jälkeen siivottiin talli lopuun. Oltiin semmonen neljä tuntia tallilla ja oli kyllä sen jälkeen pikkasen väsyny olo!

Kuvat viime talvelta:



Lauantaina  käytiin maastossa ja sitten pellolla vähän kruisailee tai no Lotta ja Walle enemmän! Ravailtiin siinä hetki ja sitten laukkasin yhen pätkän Taavin kanssa ja Lotta ja Walle meni vielä pari kertaa ja mummo innostu taas oikein kunnolla päästelee :) Mutta eipä siinä ihmeempiä tapahtunu!

Sunnuntaina menin kentällä koulua ja alussa Taavi oli tosi rento. Mutta sitten se säikähti jotain ja otti ihan pienen laukka pätkän ja käänsin aitaan päin ja Taavi löi huulensa tolppaan mutta ei onneks käyny mitään. Sitten sen jälkeen ne kaks kauhukulmaa alko taas kummittelemaan ja  hetki meni siinä tapellessa. Sitten laukkasin ympyrällä hetken ja Taavi rentoutui kivasti. Ravailin sen jälkeen pitkällä ohjalla ja sitten menin käynnissä vähän niitä pelottavia kulmia ja meni ihan hyvin! (:

Tänään  laitettiin kentälle pari puomia loivalle kiemurauralle. Alussa menin niitä ravissa ja ei katellu niitä kulmia yhtää. Laukassa menin niitä sekä vastalaukassa että että puomien suuntaisessa laukassa (varmaan tajusitte), mutta kokonaisuudessa meni tosi hyvin ja Taavi oli rento ja kuunteli hyvin apuja :) Lopuks käytiin tiellä kävelee!





Mutta tässä oli kakki tällä kertaa ja ens kirjottelu meneekin varmaan viikonlopulle :) Banneri väliaikainen, mutta saatte nyt katella tota hetken! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti