perjantai 21. joulukuuta 2012

Päivittelyä

Sori kun en ehtiny viikonloppuna kirjotella ku ei vaan ollu sopivaa hetkeä jolloin ois voinu kirjottaa!

Ihan eka teille video joka on viime talvelta joltain tunnilta kun yritettiin mennä vastalaukkaa ja osittain onnistuikin! :) Saatte alkuperäisillä äänilläkin :D



Mutta viime viikosta sen verran että Taavin kanssa jatku treenit ihan normaalisti ja torstaina oli vapaa päivä. Lauantai oli normaalia ratsastelua ja sunnuntaina oli noin puolen tunnin kävelytys.

Tää viikko on ollu vähän kevyempää ja siihen kaksikin syytä, Taavin toinen takajalka on ollu pikkasen turvoksissa ja on ollu pakkastakin sen verran että ite ei oo tarennu, mutta takajalan turvotus on jo laskenu ja oiskin tarkoitus mennä viikonloppu nyt pikkasen rankemmin ja sitten lyhyt joulu loma :)

Tarkemmin viikosta, maanantaina oli taas vapaa päivä ku kävin Mikkelissä ostaa vielä vähän joululahjoja, sitten tiistaina huomasin turvotuksen mutta menin hetken kentällä kolmikaarista ja siinä pari pätkää laukkaa. Keskiviikkona mentiin Lotan kanssa hepoilla ilman satulaa joku 40 min ja Taavi oli oikein nätisti (: Eilen oli taas vapaa päivä ku oli 20 astetta pakkasta ja käytiin ettii meille joulukuusi!

Mutta tänään alkoi joululoma niin yritän tehä sen tallin esittelyn tässä lähiaikoina! Taaville ostin pienen joululahjan joka on semmonen autot viltti jonka voin sitte aina heittäää sen päälle alku- ja loppukäyntien ajan :)

Evelläkin oon ratsastanu ja sunnuntaina kävin ihanan maaston sen kanssa! Ja tiistaina menin ilmasatulaa kentällä ja sitte vähän pellolla :)

100cm


 En varmaankaan kirjottele ku vasta joulun jälkeen eli  Hyvää Joulua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti