tiistai 4. joulukuuta 2012

yli viikon kuulumiset

Viime viikon alussa oli ihan normaalia liikutusta ja kokeilin maanantaina mennä niillä pelhameilla ja Taavi toimi ihan kivasti. Keskiviikkona ja perjantaina oli vapaa päivät , perjantaina ooikeestaan siksi koska oli niin hirvee tuuli.

    Viikonloppu meni sitten taas ihan normaalissa liikutuksessa. Lauantaina menin taas pelhameilla ja Taavi meni nätisti ja laukatkin meni hyvin ilman mitään sähläilyjä :) Lauantai-iltana oli meijän ratsastusseuran eli MRA:n pikkujoult ja sain kaksi palkintoa , olin esterankingissa kolmas sekä yhteisrankingissa toinen(:
Voin olla ylpeä meijän suorituksiin tältä vuodelta! :) Sain pokaalit ja kahen ja kolmen kympin lahjakortit s-ryhmään eli käytän ne varmaan agrissa.


   Sunnuntaina sitten menin kentällä pääty-ympytällä ja välillä pienensin ympyrää. Lopuks sitten juoksutin vähän aikaa Taavia liinassa ja sai siinä laukata kun en laukannu ku olin selässä. Taavi meni ihan tavallisesti(:
Eveä juoksutettiin hetki kentällä kun oli pikkasen keränny virtaa kun ei meinannu malttaa lauantaina kengityksessä seistä paikallaan ja tykkäskin juosta hetken, mutta väsykin aika nopeasti.




 
   Eilen menin aika illalla niin että Taavi pysty jäämään sisälle sitten suoraan. Illalla oli jo yli 20 astetta pakkasta joten menin vaan ravia ja tein pohkeenväistöä ja taivuttelin vähän. Alussa Taavi oli ravissa tosi reipas ja annoin sen sitten ravata ihan vapaasti eteenpäin ja Taavi olikin ratsastuksen jälkeen tyytyväisen näköinen  :)

   Tänään käytiin maastossa Lotan ja Wallen kanssa. Käveltiin alkuun pitkään ja sitten otettiin pitkä pätkä ravia ja pieni pätkä laukkaa ja sitten taas ravia ja käveltiin pitkä pätkä. Eli tommonen aikas rauhallinen maasto mutta liikuntaa silti :)

parempi kuva uudesta loimesta




  Huomenna sitten T:llä on hieronta ja mun ois tarkoitus mennä Evellä pikkasen tossa kentällä :) Ja sittenkun ehin nii teen ton erikois postauksen, mut mietin vielä että teenkö videon vai kuvilla!? Miten haluutte ??

yksi kesäinen kuva(:

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti