sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kisat

Tänään mentiin mra:n kentälle hyvissä ajoin ja saatiin rauhassa laittaa Taavi valmiiksi. Lastauskin meni ihan  hyvin  vaikka liinat jouduttiin ottamaan esiin.

Kasikympin rata oli ihan perus rata jossa oli pitkät tiet. Verkassa Taavi oli hyvä ratsastaa ja laukkakin tuntui aika kevyeltä ja sopivan energiseltä. Parit hypyt otin jotka meni hyvin ja sitten kävelin ja odottelin. Radalle päästyä rupesi satamaan aika kovaa ja muutenkaan en oikein keskittynyt ja se johti siihen, että Taavi kielsi esteelle kun tuli huono lähestyminen ja minä mätkähdin alas. Sitten vain putsaamaan vaatteita ja tsemppaamaan ysikympin rataan :)

Ysikympissä olin jo toinen ja en verkannut Taavia ennen rataantutustumista, joten kun tulin sieltä otin nopeasti pari hyppyä joista ensimmäiselle tuli kielto vaikka paikka oli hyvä, mutta Taavi vaan testas onko se nyt hereillä :) Rata oli aika tasainen ja muutenkin jäi hyvä mieli, vaikka ekassa vaiheessa yksi puomi alas tulikin. Sijoitus oli 4/7 ja omasta mielestä ehkä paras meidän hyppäämä ysikymppi :) Videossa laukka näytti taas vähän hitaalle, mutta se tuntui jo paremmalle kuin yleensä ja selästä tuntuu ihan normaalille laukalle :)

Semmoilla kasikympin rata ei jäänyt edes harmittamaan, koska joskushan se on huonosti mentävä ja ei toi ollu kun kolmas hylätty ja kaikki meidän hylätyt on johtunut siitä kun oon tippunu.

Jotain viimevuoden kisakuvia :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti