torstai 19. syyskuuta 2013

Lyhyesti kuulumisia

Nyt ei oo vähään aikaa tullut semmoista perus postausta kun on ollut paljon kaikenlaista kisapostausta sun muuta!

Mutta aloitan vaikka siitä, että Taavilla on ollut selkä kipeä, joka johtuu luultavasti kylmistä öistä. Se on tietenkin vaikuttanut treeneihin, mutta nyt ollaan menossa jo oikeaan suuntaan kun yöllä on loimi päällä ja ratsastuksen jälkeen olen laittanut joko arnikaa tai päkkäri loimen. Nyt on ollut kuvansin kisojen jälkeen muutenkin vähän leppoisempaa ja varsinkin kun Taavi oli onnistunut irrottamaan maanantaina pellolla juostessaan kengän. Alkuviikko oli siis kävelyä ja tänään saatiin kenkä sitten paikoilleen :) Ja viikonloppukin oli vapaata kun oltiin stadikalla.


 Kaikenlaista on tapahtunut ja läheskään kaikkea en muista joten en rupea niistä sitten edes kertomaan. Lauantaina yritän kirjoitella postausta stadikalta ja sunnuntaina mennäänkin mra:n kisoihin hyppäämään 80 ja 90cm ja kisoista haetaan nyt vain paljon kokemusta ja kun on seurakisat kyseessä niin voi ottaa ihan harjoitus mielessä :)

käytiin moikkaa yks päivä lehmiä :)


Tänään kevyet koulutreenit meni ihan kivasti siltä osin, että Taavi oli lopussa mukavan rento (: Huomenna hyppään ihan pikkaisen ja lauantaina mennään fiiliksen mukaan :)

ensiviikolla lisää...

2 kommenttia: