keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Paluuta lähes normaaleihin treeneihin

Otsikko viittaa sekä siihen, että ollaan Taavin kanssa nyt menty normaalisti kentällä mutta myös siihen, että Treenit on sujunut lähes normaalisti ilman mitään suurempia ongelmia :)

Taavi oli yks päivä vapaana pihalla ja rossi halus ratsastaa :)

Maanantaina pyörin kentällä hetken, otin askenlajit läpi ja Taavi oli pitkästä aikaa normaali ratsastaa. Ei siis huono, mutta ei mikään super hyvä! Lopussa rentoutui tosi kivasti ja se tekeekin hyvää kipeälle selälle tai ei enään niin kipeälle.

 Eilen sitten menin taas kentälle ja otin vähän puomeja mukaan ja tein kaikenlaisia erillaisia juttuja jotta tulisi hyvin kuulolle kun tuuli aika paljon niin ettei sitten rupeisi pöllöilemään. Treenit meni ihan ok ehkä ei ihan niin hyvä fiilis jäänyt kuin maanantaina, mutta lopussa oli taas rento kun annoin mennä vähän pidemmällä ohjalla.

Kuvansin kisoista (c) Sini

(c) Sini

(c) Sini

 Tänään menin alussa n. 10min piuhojen kanssa ihan vain kokeillakseni mitä suhtautuu niihin. Sitten otin ravia ilman piuhoja ja Taavi oli aika kiva. Sen jälkeen tein hieman pohkeenväistöjä ja ympyröitä jotka ei sitten menny ihan niinkuin ajattelin, mutta ei mitenkään älyttömän huonosti. Sitten otin vielä keskiympytällä ravia ja ai että se fiilis kun hevonen menee oikeasti peräänannossa, ohjat pysyy käsissä ja istunta on siedettävä :) Hetken siinä fiilistelin ja sen jälkeen talutin loppukäynnit maastakäsin. Huonompien treenien jälkeen tuntuu taas siltä että ehkä tästä ratsastuksesta jotain tulee ja saa kummasti lisää energiaa ja inspistä jatkossa treenata kouluratsastusta ihan vain tuollaisen pienen jutun ansiosta :)


Pitää toivoa, että tästä lähtisi nousu ylämäkeen pitkän alamäen jälkeen. Mutta ei piä toivoa liikoja ja
pitää aloittaa rauhassa. Perjantaina olisi estevalmennus suojalammella johon ajattelin lähteä jos tuo Taavin selkä ei pahemmaksi mene.

Ja tänään tuli meidän talliin uusi asukki. Ylläpitoon sellainen kimo welsh tamma säkä n. 120. Pääasiassa vanhaan talliin lämmittäjäksi ja sitten semmoiseksi köpötys poniksi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti