tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pikaiset kuulumiset

Nyt ihan pika pikaan kuulumisia vierähtäneeltä viikolta.

Viikonloppu oli erikoinen koska en ratsastanut ollenkaan, mutta tottakai tuli vietettyä paljon aikaa tallilla ja käytiin heppojen kanssa kävelyllä yms.

Maanantaina menin Taavilla hetken aikaa, ajatuksena vain hieman taivutella käynnissä ja katsoa miten liikkuu. Taavi ei ollut onneksi mitenkään jumissa viikon lomailun jälkeen ja liikekkin näytti hyvältä myös ravissa. Odotetaan kuitenkin lauantaille ennen kuin ruvetaan mahdollisesti liikuttaman, koska ell tulee käymään niin katsoo samalla sitten Taavin koipea.

Tänään menin Evellä kentällä kun onneksi meidän kenttä on jo ihan sula niin siinä pystyy menemään kunnolla :) Alussa Eve meinas olla hidas pohkeelle ja vähän tahmea, mutta tein sitten siirtymisiä niin vähän parani ja päästiin ravit menemään tosi hyvin :) Eve rentoutui kivasti ravissa ja olin tosi tyytyväinen! Lopussa menin vielä hetken käyntityöskentelyä ja taas Eve meinas olla hidas pohkeelle ja otin sitten Lotalta raipan lainaksi ja se tarvitsi otta vain käteen niin jo tuntui paremmalta. Käynnissä Eve olis saanu olla vähän parempi, mutta oli se iha ok.

Huomenna ajattelin tehä Taavin kaa jotain mukavaa ja Torstaina onkin sitten Helin tunti johon menen Evellä :) Saapi nähä mitä tulee (:

Oman huomion tästä kuvasta vie tuo ihana kesäinen taivas :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti