keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Sairaslomaa, Evellä ratsastusta ja virkistävää kävelylenkkiä

Miksi aina kun ollaan päästy hyvään vauhtiin niin tulee jonkinlainen este joko kelit tai tulee jotain, että
joudutaan pitämään sairaslomaa?

Taavi oli perjantaina luultavasti nyrjäyytänyt jalan tarhassa riehuessaan. Nyt ollaan sitten vähän aikaa ihan seisoma lomalla. Mutta toisaalta kenttä on nyt niin huonona, että siinä ei kunnolla pysty menemään :(

Mutta sitten hieman iloisimpiin asioihin. Testattiin keskiviikkona ohjasajoa Taavilla ja meni tosi hyvin :) Alussa tietenkin Lotta talutti, mutta lopussa mentiin jo vähän matkaa ilman Lottaa (:




Nyt olen sitten parina päivänä mennyt evellä ja vaihtelu virkistää :) Ollan menty kentällä käynti treenejä ja eilen käyntiin päästelemässä maastossa!

Tänään harjailin Taavia ja kävin pienellä virkistys kävelylenkillä kun poika on joutunut seisomaan vain tarhassa. Taavi oli kyllä taas niin ihana ja se on aina niin eloisa, että siinä tuli itellekkin hyvä mieli :) Kuvasin pieniä videon pätkiä, mutta en saa niitä vielä tänne, kun sain uuden koneen niin lumian kanssa on vähän ongelmia :D Mutta askel näyttää nyt jo tosi paljon paremmalta :) Onko kellään kokemuksia siitä kun hevonen on nyrjäyttänyt jalan?

Loppuun vielä joskus aikoja sitten otettuja kuvia kun käytiin pellolla ratsastamassa (:




1 kommentti:

  1. Meijän hevosella nyrjähti kanssa. Ensin jouduttiin amputoimaan, koska hevonen ei toimi kolmijalkasena.... päätimme lopettaa sen. :(

    VastaaPoista