perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tunti Evellä

Heli tuli siis eilen pitämään tuntia ja sehän oli Even kanssa meidän ensimmäinen yhteinen tunti :) Mentiin vain ravia ja käyntiä, vaikka kenttä on ihan sula ja hyvässä kunnossa.



Aloitettiin aluksi ihan pysähdyksillä ja peruutuksilla. Peruutukset ei ole Even vahvuus ja ne ei mennyt kovin hyvin sen sijaan pysähdykset meni hyvin kun otin istunnan mukaan niin Eve pysähtyi hyvin pelkällä istunnalla :) Kun oltiin saatu pari sujumaan edes jotenkin niin lähdettiin menemään kahdeksikolla. Ensin mentiin ihan normaalisti sisäänpäin asettaen ja sitten vaihdettiin ulospäin. Alussa mentiin siis käynnissä ja kun rupesi jotenkin sujumaan niin siirryttiin raviin. Ravissa niin kuin käynnissäkin meni hetki ennen kuin Eve alkoi oikeasti kuuntelemaan. Hetkittäin Eve rupesi hakeutumaan kuolaimelle ja lopussa olin tosi tyytyväinen kun Eve rentoutui kivasti.

Kuvista huomasin, että aina kun Eve hakeutui tuntumalle se veti sen verran päätä alas, että en osannut pitää itseäni suorassa jämäkästi ja siksi välillä meni jalat taakse ja olin etukenossa. Mulla oli muuten kannukset kun Eve oli silloin tiistaina vähän tahmea niin nyt oli jo vähän parempi. Pidän mielummin kannuksia kun raippaa kun Eve on niin herkkä raipalle. Mutta tunnista jäi tosi hyvä fiilis ja ensi viikolla on jo varmaan heti seuraava tunti :)



Tässä huomaa sen kun jalat menee taakse




Tänään oli hyvä keli, mutta tietenkin tuuli hirveästi. Menin silti Taavilla hetken kentällä ja meni ihan kivasti ja sain Taavin hyvin kuulolle vaikka välillä tuli hirveitä puuskia ja Taavi olisi halunnut hirveästi ravata :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti