perjantai 18. huhtikuuta 2014

Keskiviikon puomitreenit

Alkuviikosta Taavi oli aika huono ratsastaessa. Jonkin verran ylinmääräistä pöllöenergiaa ja raskas edestä. Yritin ratsastaa istunnalla enemmän, mutta koska energiaa oli ei Taavi oikeastaan kuunnellut yhtään.

Keskiviikkona ajattelin ensin päästää Taavin kentälle vapaaksi juoksemaan, jotta keskittyisi paremmin sitten ratsastaessa. Puomeja laitoin niinkin yksinkertaisesti kuin kolme puomia pituushalkaisijalle niin, että menin tavallaan kahdeksikkoa. Kuulostaa ihan perus tehtävältä, mutta yllättävästi sain siinä kulumaan melkein tunnin kun menin sitä ravissa ja laukassa niin pitkään, että olin tyytyväinen ja tehtävä onnistui ongelmitta. Ravissa keksityin eniten siihen, että Taavi menee sinne minne haluan ja että muistan pitää pohkeet kiinni ja polvet irti. Estesatulassa tätä ongelma ei oikeastaan ole mutta koulusatulassa tuntuu lonkat vääntyvän jos laitan pohkeet kiinni ja polvet irti :D

Jonkin aikaa menin ravissa ja Taavi rupesi rentoutumaan ja oli tosi kiva ratsastaa. Laukassa meni ihan ok, itse vain unohdan välillä ratsastaa. Kokonaisuudessa treeneistä jäi kuitenkin hyvä fiilis, koska ravissa Taavi oli tosi hyvä. Nyt vain pitää ruveta enemmän treenaamaan laukassa ihan puomeja ja kavaletteja pari kertaa viikossa :)



Heppojen uudet yksittäistarhat :)



Torstaina menin koulutreenit ja aluksi taivuttelin käynnissä ympyrällä, jonka jälkeen otin laukkaa rennosti  ja sen jälkeen lähdin ravissa pinentämään ja suurentamaan ympyrää. Aluksi Taavi yritti taas humputella, mutta päätin laittaa pojan kunnolla töihin ja loppuen lopuksi mulla olikin hevonen ohjan ja pohkeen välissä (: Menin vielä lopuksi nopeasti sen HeB radan, mutta kisoihin ei nyt päästy, koska äiti oli unohtanut maksaa mun aluelupamaksun :( Mutta seuraavat on sitten Toukokuun alussa.

Pahoittelen taas vain huonoja kännykällä otettuja kuvia, toivottavasti saisin taas jossian vaiheessa ratsastus kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti