sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Rankka viikko

Taavilla oli oikeastaan aika kevyt viikko, mutta itse rehkin sitten Taavinkin puolesta. Mulla on neljän viikon työssäoppiminen ja aamuisin on herätys puoli kuusi ja kotiin pääsen neljän ja viiden välillä ja siitä yritän puolikuolleena raahautua tallille. Taavi on saanut vain kevyttä liikuntaa, mutta perjantaina otin sitten itseäni niskasta kiinni ja menin puomeja.

Alla on kuva miten puomit oli ja laitoin sinne noita viivoja miten sitten menin sitä tavallaan ratana. Alussa verkkailin pitkällä ohjalla ravissa ja laukassa ja Taavi tuntui alussa hieman jähmeeltä, mutta vertyi sitten. Hetken vielä ravailin lyhyemmällä ohjalla ennen puomityöskentelyä. Taavi oli taas aika raskas edestä, mutta ihan ok. "Radassa" oli pari tiukkaa käännöstä ja paljon laukanvaihtoja jotka meni tosi hyvin. Loppua kohden Taavin laukkakin parani ja oli ajoittain sitä ylämäki laukkaa mitä pitäisikin :) Kokonaisuudessa treeneistä jäi hyvä fiilis, vaikka ravi pätkät eivät oleet mitään super niin laukka pätkät korvasi ne (:

Tosi selkeä kuva :D




Taavia väsytti pesun jälkeen :)


Viikonloppuna maastoilin Taavin kanssa molempina päivinä. Lauantaina maastoilin yksin ja kävin ottamassa parit laukkapätkät pellolla ja Taavi oli innoissaan :) Tänään taivuttelin hetken kentällä ja sitten mentiin maastoon Taku seurana.



Eilen käytiin ponien kanssa heittämässä talutusratsastus keikka kirkolla ja kyllähän siinä innokkaita lapsia kävi :)
Olin perjantaina vissiin vähän väsyny kun nauroin tälle ihan liikaa :D
Mun olotila vaan oli ehkä just päinvastanen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti