sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Koulutunti+Wallella ratsastusta

Tiistaina Heli tuli pitämään koulutunnin. Tunnilla tehtiin pohkeenväistöjä ja vastalaukkoja loivalla kiemurauralla. Tunti meni ihan hyvin varsinkin pohkeenväistöt ja vastalaukatkin ottaen huomioon, että ei olla viimeaikana hirveästi tehty. Taavi olisi saanu olla vielä rennompi, mutta ihan hyvin tälläisen pienen tauon jälkeen :)

Eilen eli lauantaina Jenni tuli ratsastamaan Taavilla ja minä menin pitkästä aikaa Wallella, mutta vain käyntitreenit. Sen minkä kerkesin katsoa Jennin ja Taavin menoa niin ainakin näytti hyvältä ja teki varmasti hyvää Taavillekkin, että joku muu käy selässä :) Wallella tein taivutuksia ja muita ihan perusjuttuja. Alussa mummo oli vähän vänkyrä, mutta loppua kohden parani ja tuli kivoja pätkiä :)

Nyt ei ole muita kuvia ja en rupea tarkempaa kertomaan viime viikosta, koska ei oikeastaan treenattu kunnolla kuin tuolloin tiistaina :) Jos treenit sujuu niin olisi tarkoitus lähteä 21.4 koulukisoihin Pikesänmäelle ja siellä mennä tavallaan lämmittelyksi HeC ja sitten HeB "tosissaan".



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti