lauantai 5. huhtikuuta 2014

Mitä tehtiin viime viikolla?

Maanantaina menin kentällä ja taivuttelin Taavia ravissa ja laukassa menin vähän puomeja joitten väli oli kyllä vähän väärä niin ei oikein askeleet sopinu. Taavi ei oikein kunnolla rentoutunut ja oli muutenkin vähän vänkyrä.

Tiistaina käytiin kevyt kävelymaasto ilmansatulaa. 

Keskiviikkona oli vapaapäivä.

Torstaina taas kentälle ja nyt meni jo vähän paremmin. Alussa tein vähän siirtymisiä, koska Taavi oli aika säpsyllä tuulella. Ennen kunnollista ravityöskentelyä otin laukkaa pidemmällä ohjalla jotta saa purettua enimmät energiat pois. Ravi pätkät menikin sitten ihan hyvin ja itse muistin pitää jalat kiinni ja ratsastaa enkä vain matkustella :) Menin myös Evellä ja alussa Eve oli todella hidas pohkeellle, mutta otin sitten laukkaa jotka nousi todella hyvin niin laukan jälkeen ravitkin sujui ihan ok :)

Perjantaina menin puomeja, koska aattelin huomenna hypätä vähän :) Laitoin kentälle haitarin jossa oli kolme puomia innari välillä ja sitten linjan johon tuli 3-4 laukkaa. Alkuverryttelin Taavin pitkällä ohjalla ravissa ja laukassa ja sen jälkeen lähdin menemään haitaria joka sujui molempiin suuntiin ongelmitta. Linjassa oli toinen kavalettina ja se nyt meni miten meni kun Taavi lähti vähän viemään ja ei kuunnellu pidätteitä aina kun käänsin puomille niin paikat ei oikein osunut. Lopussa mentiin sitten noin 60cm pysty ja kyllä Taavi oli innoissaan ja ratsastuksen jälkeenkin Taavi oli tyytyväisen näköinen kun pääsi hyppäämääm pitkästä aikaa (:



Tänään toivottavasti saan kuvattua vähän kuvia teille kun Taavin selässä on joku muu kuin minä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti