lauantai 24. toukokuuta 2014

DB:n valmennus

Saampas taas raahattua itteni koneen äreen ja kerrottua teille jo viikko sitten olleesta Dominiquen valmennuksesta :) Jotenkin nyt kun on hyvät ilmat ja tulee oltua enemmän ulkona niin postaus into on hävinnyt ihan kokonaan ja pitää nyt katsoa miten kesällä käy!

Mutta sunnuntaina suunnattiin rouhialaan ja oltiin paikalla hyvissä ajoin 20 yli 10. Ehdin hetken aikaa katsoa edeltävää ryhmää kunnes piti mennä laittamaan Taavia valmiiksi. Kymmentä vaille mentiin kentälle kävelemään ja tasan maissa ruvettiin verkkaamaan itsenäisesti ravissa. Hetken ravailujen jälkeen D korjaili vähän mun jalkoja oikeaan paikkaan ja sen jälkeen mentiin hetki puomeja ravissa.

Ensimmäinen tehtävä oli tulla ristikko ravissa ja sen jälkeen pysäyttää ennen seuraavaa estettä. Ensimmäisellä kerralla Taavi kielsi/pysähtyi esteen eteen sillä ilmeellä, että " mistä mä oisin voinu tietää mitä pitää tehä kun et kerro" :D Toisella kerralla tultiin kyllä yli,mutta laukassa ja pysähdys meinasi tuottaa ongelmia. Jatkossa muistin sitten ratsastaa ja saatiin jopa pysähdykset sinne minne piti :D


Sitten lisättiin tehtävään se este mitä ennen piti pysähtyä. Nyt piti tulla molemmat ravissa ja kyseinen linja oli oikeastaan lopussa se mikä onnistui aina parhaiten. tämän jälkeen lisättiin mukaan vielä vesimatto este ja tultiin taas niin, että esteen jälkeen piti pysähtyä. Tästä alkoi meillä Taavin kanssa pieni alamäki, mutta kyllä siitä räpiköiden onnistuttiin :D Melkein kaiken näette videolta mitä tapahtui. Eli alussa oli vaikeuksia pysähdyksen kanssa ja sen jälkeen ennen estettä raviin siirtymisessä. Taavi ehkä hiukan pelkäsi tuota outuoa laatikko estettä joka on kyllä harvinaista, jonka takia ei päästy tehtävää ihan sulavasti läpi. Yhden kerran päätin istahtaakin tuon laatikon päälle (:


Vika video on aika pitkä joten toivottavasti jaksatte katsoa sen kokonaan :)

 Vaikka valmennus ei ihan putkeen mennyt ja katsojan näkökulmasta ei välttämättä mennyt hyvin niin silti jäi jotenkin ihan hyvä fiilis ja ei kiellot ja tippuminen oikeastaan harmita. Niistähän sitä opitaan ja vahvistutaan :) Yksi Dominiquen kommentti jäi jostain syystä mieleen "Ei täydellellinen, mutta huomasi että yritit sentään korjata/tehdä asialle jotain." Tämä tuli siinä kun Taavi meinasi kieltää laatikko esteelle, mutta tuuppasin sen lopulta yli siitä :)

Kotona meidän pitää treenata sitä, että Taavi pysähtyy silloin kun haluan ja on muutenkin kontrollissa. Eli enemmän kuria ratsastaessa :) Tietenkin omia jalkoja ja käsiä pitää tarkkailla.

Toivotaan, että päästään kuukauden? päästä uudestaan Dominiquen valmennukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti