lauantai 31. toukokuuta 2014

Mitä meille kuuluu?

Mitä meille siis kuuluu ?

Tällä hetkellä ei kovin hyvää. Taavi oli sekä ennen, että jälkeen DB:n valmennuksen aika huono ratsastaessa. Lauantaina oli sitten vihdoin hieronta jota odotinkin kovasti. Taavilla oli hieman kaulassa jumia joka olikin vaikuttanut oikeaan suuntaan asetettaessa. Muuten vain perus liikutuskireyttä lihaksissa ja selkä oli pysynyt hyvänä, joten oikeat satulat on siis löytynyt :) Hierojan mukaan Taavi oli saanut takapäähän taas lisää massaa eli jotain mä vissiin ratsastaessa oikein teen (:




Ponit on joutunu mun letitys kohteeksi kun Taavilla on nysä harja :D

Lauantaina käytiin sitten vain kävelemässä hepojen kanssa pieni lenkki. Iltapäivällä sitten katsoin kun Taavi oli todella väsyneen näköinen ja otettiin ne sisälle, että saavat olla vähän viileässä. Illan aikana Taavin takajalka alkoi turvota. Taavilla oli luultavasti lämpöhalvaus ja sunnuntain Taavi vietti pääosin karsinassa. Maanantaina ruuminlämpö oli palautunut normaaliksi, mutta jalka vain turposi ja turposi. Ell kävi sitten ke katsomassa ja antoi sulffa kuurin, koska suurin epäilys on imppari vaikka mitään haavaa en ole löytänyt. Nyt jalka on jo huomattavasti parempi ja toivotaan, että se on vain imppari.

Mutta nyt vain odotellaan, että Taavi paranee ja päästään taas treenien pariin :) Eniten tässä ärsyttää se, etten pääsyt suoraan hieronnan jälkeen kokeilemaan oliko siitä apua oikealle asetettaessa ja joudumme myös jättämään oman seuran aluekisat välistä joka ärsyttää koska ei päästy sinne viime vuonnakaan, mutta toivottavasti ensi vuonna :) Mutta tärkeintä on tietysti hevosen hyvinvointi!


Oon parina päivänä käynyt nyt Evellä maastossa ja eilen läydettiin uusi hyvä reitti jota varmasti tullaan paljon käyttämään :)

Kesäkuun loppupuolella on sitten ehkä uudestaan DB:n valmennus ja Taavi saa luvan olla silloin viimeistään kunnossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti