maanantai 5. toukokuuta 2014

Kisat

Lauantaina oli meillä vihdoin ensimmäiset kisat tänä vuonna :) Mentiin periaatteessa kaksi 80cm rataa, koska 70-80 esteet oli ihan saman kokoisia kuin pelkässä 80:ssä. Kerron nyt vain tiivistetysti molemmista radoista.

Ensimmäinen rata meni ihan ok. Radassa oli paljon pitkiä lähestymisiä ja ne on Taaville pahoja kun se pystyy kiihyttämään niihin ja usein vetää lakaahypyllä sitten puomin alas, mutta nyt ei onneksi ollut sitä ongelmaa. Toka este tuli alas ilmeisesti kun Taavi ei vain nostanut jalkojaan vaikka paikka oli hyvä. Paikat sattui pääasiassa hyvin ja varsinkin sarjan sain osumaan hyvin :)

Linkki 80cm rataan.

Toinen rata meni sitten paremmin niin kuin aina meillä toinen rata :) Koko radan aikana rytmi pysyi aika hyvänä ja ei tullut aina sitä kaahotusta esteelle, mutta sitten taas tuli enemmän huonoja paikkoja. Huonoista paikoista huolimatta selvitettiin rata puhtaasti ja lähdettiin hyvillä mielin kotiin (:

Linkkin 70-80cm rataan.

Nyt videot on vain linkkinä, koska en jaksa vääntää niitten kanssa :) Nyt vain tälläinen pika postaus kun en oikein kunnollista kerkeä tehdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti