sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kiirettä!!

Nytkin on ollu taukoo kirjoittamisesta, mutta en vaan kerkee viikolla kirjoittaaa vaikka tällä viikolla ois ehkä kerenny mutta oli niin tylsä viikko et ei ollu mitään kirjotettavaa! :)

Alku viikko oli ihan normi ja liian tylsä tänne kirjotettavaks:) Kerron vaan sen että Taavilla oli tiistaina vapaa päivä ja perjantaina piti olla mutta pidin synttärit niin mentiin sitten ilman satulaa Taavilla ja Takulla! Miäkin menin Takulla :) huom. poni 130 ja minä 180cm :)

Torstaista kerron sen verran että hyppäsin Taavilla:) Viimeksi Taavilla hypänny 9.6 kisoissa ja nyt sitten pitkän tauon jälkeen menin pientä ristikkoa:) Meni ihan kivasti Taavikin innostu lopussa vähän vaikka ei ollu edes iso ehkä joku 45-50cm. Ja pari pukkia tuli mut tosi pieniä. Mut oli tosi kiva hypätä Taavilla:) Et nyt rupeen varmaan vähän enenmmän et pääsis kuun lopussa MRA estekisoihin ja jos kakki menee hyvin nii ois tarkotuksena saada kaks puhasta 80cm nii vois ehkä uskaltaa mennä aluekisoihin ens vuonna!





:D







Perjantaina käytiin mikkelissä kaverin kanssa ja ostin jotain myös Taaville en vain itselleni:) Taavi sai korvahuput, satulahuovan, pääharjan ja pesusienen joka on tosin kaikkien:) Ja sain yheltä kaverilta synttärilahjaksi Taaville suitset semmoiset jossa on valkoset ne sisäreunat:) Ja tosiaan perjantaina mentiin ilman satulaa illalla joskus 10 jälkeen :)




korvahuppujen timantti reuna

pus pus



Lauantaina menin pääty-ympyröitä ja muuta jännää! Ratsastuksen jälkeen oli isoilla hepoilla hieronta. Taavilla oli pari kohtaa jumissa teitenki sairasloman jälkeen se on aika yleistä. Sunnuntaina eli tänään oli sitten Jaanan tunti ja meille sattui loisto sää(:  Aluks mentiin taivutuksia vaan niin että toisella pitkällä sivulla sisään päin asetus ja toisella ulos. SE meni Taavilla jo tosi kivasti ja se rentoutuo nopeasti. Sitten loppu tunti mentiin keski ympytällä kaikissa askel lajeissa niin että pienennettiin ympyrää ja suurennettiin. Ja tavoitteena oli saada hevoset menemään rennosti ja taipumaan hyvin ja miulla ja Taavilla se onnistu tosi hyvin :) Taavi ei oo pitkään aikaan ollu noin kiva kun tänään <3

Ratsastuksen jälkeen käytiin Savelassa nouse-ratsaille tapahtumassa ja siellä oli kirpputori ja vein sinne Fasun vanhat bootsit ja liilat kisa korvahuput kun ei meillä ole enään käyttöä ja jos ei siellä mene kaupaks niin laitan tänne kuvia jos joku kiinostuu!! Ja sieltä ostin Taaville Semmoset tumman ruskeat Horse Guard pintelit:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti