torstai 11. lokakuuta 2012

hyviä treenejä

<3

Miun Taavi <3


Elikkäs maanantaina Erika vaan talutteli Taavia kun se on meillä tetissä ja maanantaina oli heppojen kengitys ja kaikille laitettiin jo hokit kun on mutaista nii ettei liukastele(kuitenkin kokemusta on noista liukastelemisen vammoista).
     Tiistaina hyppäsin semmoilla kevyesti ja meni tosi hyvin. Aluks menin vaan ristikkoa semmoilla et Taavi malttais mennä ravissa sisään ja se menikin yllättävän hyvin muuta voi johtua siitä et oli alussa kauheen flekmaattinen, mutta siis yleensä se hätäilee ja nostaa laukan just ennen estettä mutta nyt ei(: sitten menin semmosta rataa josta on tossa alempana kuva. Meni tosi kivasti ja oon tyytyväinen meijä hyppyihin ja kaikkiin lähestymisiin. Lopussa Taavi sitten heräs ja oli normaali elikkä meni esteille innokkaasti :)
      Eilen menin semmosen rennon maaston ja tänään menin alkukäynnit lyhyesti mastossa ja sitten menin kentällä koulua. Menin pientä kaheksikkoa ja sitten lopuks tein pysähyksen tai peruutuksen ja sitten nostin siitä suoraan laukan ja se meni tosi kivasti Taavi oli herkkä ja lähti heti. Ratsastuksen jälkeen sitten kylmäsin taavin jalat ja ennen ratsastusta siivottiin viidennestä karsinasta pois kaikki roina kun meille tulee uus asukki:) Kerron siitä seuraavan kerran enempi:)





Evita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti