maanantai 15. lokakuuta 2012

puomeja ja kevyempää treeniä

Lauantaina menin puomeja, laitoin kentälle kolmen puomin innarit ja sitten semmoilla jännästi kaks puomii et tulin ne ympyrällä :) Mut ne meni tosi kivasti pienistä pukki pyrähdyksistä huolimatta! Alku- ja loppuraveissa Taavi oli kivan rento ja muutenkin kuunteli hyvin kun alkuraveissa tein tempon vaihtelua pelkällä
istunnalla(;Evitalla oli vapaa päivä!

Sunnuntaina vähän kouluilin ja alussa tein vaan siirtymisiä käynti ravi. Siinä meinas välillä olla jarrut vähän hukassa ja meni ravista käyntiin siirtymiset vähän pitkiks, mutta tuli myös hyviä siirtymisiä :) Sitten tein laukka ravi siirtymisiä Taavi koko ajan asetettuna. Asetuksen pitäminen oli Taaville vähän hankalaa, mutta siirtymiset meni hyvin! Loppuraveiks menin ilman jalustimia kaheksikkoa ja Taavi rentoutui tosi kivasti (: Lotta meni Evellä semmoilla kevyesti :)

Maanantaina eli tänään menin ilmansatulaa ja ravailin vähän ja sitten muuten vaan kävelin, mutta menin kokonaisuudessa kuitenkin puol tuntii. Oisin ravannu enemmän, mutta mulle tuli sen ravin jälkeen huono olo niikun on aikasemminkin tullu, vaikka ei se ravi edes pomputa paljoa ja kyl mä menen satulallakin paljon harjoitusravian! Ja sitten isompi pikkuveljeni joka ei siis yleensä ratsasta nii meni tänään Evellä ja se meni tosi nätisti(:

Rupeen nyt sitten aina välillä kertomaan myös Even kuulumisia, mitä sillä tehdään ja miten se kehittyy! Ja Taavin loppu viikon ohjelman oon suunnitellu niin että huomenna menisin koulua, keskiviikkona olis vapaa jolloin menisin Evellä! Siitä pidemmälle en oikeestaan ookkaan miettiny ja ne HUBS:n kisat siirtyi 25:lle päivälle eli syyslomalle ja ihan hyvä niin kun meijän vetoauto meni rikki alkuviikosta ja on vieläkin korjaamolla nii ei oltais välttämättä päästy eilen sinne!




Se puomi juttu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti