sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Paljon tekstiä ja paljon kuulumisia :)

Viimeeksi oon kirjoittanut maanantaina ja oisin kerenny kisrjottaa aikasemmin ku nytte, mutta meillä on ollu aika tylsä viikko Taavin kaa!

Viikko oli siis aika tylsää kun oli huonot säät ja on edelleenkin :/ Mutta oon kuitenkin jotenkin saanu Taavin liikutettuun jotenkin. Tiistaina menin koulua ja tein loivaa kiemurauraa ja sitten voltteja. Laukkasin lopussa pikkasen, mutta en viittiny hirveesti ku tuuli nii ois vetäny kauheet hibbalot siinä :) Sitten keskiviikkona oli vapaa päivä ja mun oli tarkoitus mennä Evellä mutta sato ihan hirveesti nii käytiin kävelyttää kaikkia kolmee isoa hepaa pikku lenkki. Torstaina sitten menin Evellä ja kaverini Jenni tuli ratsastamaan Taavilla. Menin Evellä semmosia pieniä taivutuksia ja ravasin vähän. Yritin myös laukata puomin ja pikku esteen avulla ja olikin aika lähellä mutta ei saatu laukkaamaan. Jennillä ja Taavilla meni ihan kivasti. Perjantaina toinen kaverini Anni tuli käymään ja kävimme maastossa. Minä Taavilla ja Anni Takulla :) Mentiin semmonen reilun tunnin maasto, käveltiin aika paljon mutta ravattiinkin jonkun verran. Yritettiin laukata yks mäki ylös mutta Taku rupes pukittelemaan ja muutenki kenkkuilemaan nii se jäi sitten siihen:P Mutta oli tosi kiva ja rento maasto! Nii ja nähtii hirviäkin joista Taavi ei oikeen tykänny :)

Eilisestä treenistä kerron ihan kunnolla. Menin siis kentällä koulua ja suunnittelin että menisin isolla ympyrällä ja tekisin sisäänpäin kaksi volttia ja niin että saisin laukassakin menemään niin että ei säikkyisi ja pukittelisi kokoajan.Menin eka tosi pitkät alkukäynnit ja ravasin pitkillä ohjilla jotta lämpenisi hyvin kun oli aika viileä ja ne ravit menikin ihan hyvin.Mutta sitten kun olin ottanu ohjat kunnolla ja tein ne voltit ja kaikki siihen ympyrälle niin hetken päästä olin jo ihan toivoton koska Taavi säikkyi ihan turhasta kaikkea mahollista, vaikka vaan ravasin. No sitten päätin että kävelen hetken kun pihatolla puuhailtiin jotain nii säikkyi niitä. Sitten kun kaikki oli lähteny niin ulkona ei ollu enään mitään mitä Taavi ois voinu säikkyä nii jatkoin ravaamista ja se menikin huomattavasti paremmin.
   Laukassa sitten aloiti hitaassa laukassa ja loppua kohden annoin Taavin hieman pidentää laukkaa, annoin enemän ohjaa ja jätin voltit pois. Laukkasin jonkun viis minuuttia ja annoin Taavin mennä rennosti ja keskityin omaan istuntaan. Tän kierroksen laukka pätkään olin tosi tyytyväine ja mulla oli ehkä liian suuret odotukset että menisi toiseen suuntaan yhtä hyvin, mutta näin ei menny! Toisessa suunnassa piti joko koko ajan pitää laukka yllä ja sitten taas jos annoin mennä lähti liian kovaa ja sitten pukitti, mutta lopussa saatiin pari kierrosta hyvää laukka niin sitten lopetin laukkaamisen siihen :)
     Ravasin lopussa rennosti ja Taavikin oli tosi rento. Mutta pääosin olen hyvin tyytyväinen eiliseen treeniin (: Kokonaisuudessa mentiin joku reilu tunti ja Taaville tulikin vähän hiki.
     Ratsastuksen jälkeen kylmäsin Taavin jalat ja sitten otettiinkin jo kaikki hepat sisälle kun oli aika kylmä. Ja Evestä sen verran että eilen juoksutettiin se ja katottiin että osaako se ylipäätänsä laukata. Kyllä se laukka nousi kun ravissa oli sen verran vauhtia eli tiedossa maastolenkki Evellä nyt kun se sai kengätkin nii ei varo enään kiviä :)

Ja sitten vielä lisää tekstiä tästä päivästä, mutta yritän kirjottaa lyhyesti :) Juoksutin Taavin kevyesti tossa kentällä eka liinassa ja sitten laukka niin että sai mennä vapaana:) Oli vähän vauhtia mutta innoissaan oli :) Evellä on vissii jalassa imppari kun toinen takajalka on turvoksissa ja Lotta sitten kylmäsi sitä tänään että nyt ainakin jonkun aikaa seurataan tilannetta, mutta ei kuitenkaan onnu sitä!

Ne HUBS:n kisat olikin 25.11 ja ollaan silti varmaan menossa vaikka saattaakin olla jo liukasta, mutta pitää kattoo:) Ja just katon tota horse showta nii tekis kyllä kovasti mieli mennä johonkin kisoihi tai ois kiva päästä edes kunnon este valmennukseen (: Ja oon tässä miettiny että jos tekis jonkunlaisen erikois postauksen:) Mutta sen voin sanoa että video postausta en tee!! Se vaan tuntuu nii tyhmältä puhua kameralle:D Mutta sanokaa teidän mielipide että mitä haluutte!!???(: Ja muuten uuden bannerin pitäisi olla tulossa:)


  

estevideo MRA:n kisoista 70cm :

http://www.youtube.com/watch?v=u3wwa9f0zhc&feature=youtu.be



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti