tiistai 23. lokakuuta 2012

köpöttelyä

 Kirjottelen tänne tänään kun huomenna on luultavasti luvassa sitte aika iso postaus kun mennää Taavin kaa savelan tallille estetunnille nii saatte sitten ainakin kuvia ja kerron siitä jotain jos ehin :)

  Eilen menin kentällä käynnissä ja ravissa kolmikaarista ja lopussa rupes sujumaan hyvin kun alussa ei oikeen toinen suunta sujunut ja Taavillahan on tietenkin niikuin jokaisella hevosella nii toinen suunta vaikeempi mutta se tuntu jotenkin erityisen vaikeelta eilen, mutta tosiian lopussa sitten suju vähän paremmin :)Laukkasin ihan vähän ja tein kaheksikkoa ja vaihoin laukan sitten siinä keskellä. Se meni tosi hyvin ja vaihot oli melko puhtaita. Lopussa ravasin ihan vaan pitkällä ohjalla ja käänteli Taavia pelkällä pohkeella ja istunnalla (:

   Tänään sitten käytiin maastossa Lotan ja Wallen kanssa ja eipä siinä mitään erikoista tapahtunu kun Taavikin oli aika rauhallinen. Käytiin semmosella tiellä millä meijän on pitäny käyä jo pitkään, mutta ei olla saatu aikaseks nii mentii nyt sinne ja siellä ravattiin vähän ja muuten sitten käveltiin ;) Ja Eve on nyt ollu pienellä lomalla ja tänään se jalka näyttikin jo paremmalta ja ehkä vois loppuviikosta ajatella pikkasen liikuttaa :)

  Tosiian huomenna sinne savelaan ja siitä yritän kirjoitella heti illalla. Ja varmaan huomasitte et nyt on se uus banneri ja siitä kiitos kuuluu tämän blogin kirjoittajalle! (: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti