lauantai 6. lokakuuta 2012

ns kisapostaus

Elikkä kerron nyt vasta miten meillä meni kisoissa :) 70 meni niikuin Taavilla aina ekarata eli kaasupohjassa ja pomppien. Mutta siitä huolimatta saatiin puhasrata, mutta aika ei riittäny ku sain kuitenkin välillä rauhottumaan ja mentiin rauhassa mutta oltii silti 8/17. Et kuitenkin ihan hyvin :) Ja mulla oli kädet vähän hellänä sen radan jälkeen ku joutu sitä pitelee mut ei kuitenkaan kiskomaan.
      Mut sitte 80:ssä Taavi oli jo verkassa heti rauhallisempi ja kuunteli paremmin. Rata oli aikalailla täydellinen ois tietysti voinu olla pikasen enemmän vauhtia nii oltais voitettu mutta oon TOSI tyytyväinen tohon kakkosijaan ja vielä tyytyväisempi Taaviin :) Oltiin siis 2/11 ja se oli meijän toinen 80 rata, ja se eka mentiin joskus sillo ihan alkuaikoina ja meillä ei vielä sujunu niin hyvin kun nyt! Mut muuten Taavi oli verkassakin tosi rento ja kisapaikalla muutenkin tosi rauhallinen niinku aina ja muute tipuin 80 verkassa ku tulin okserille ja sitte älysin itekkin et tuli ihan liian lähelle nii sitte se kiels ja tipuin eka kaulalle ja sitten sain onneks jalan siitä kaulanyli nii tulin siististi jaloilleni :)Ja ei muuten  harjoiteltu oikeestaan ennen kisoja ollenkaa! Elikkä ihan hyvin ilman harjoittelua:)
      Nii ja sitten tästä viikosta:) Tavilla on ollu aika kevyttä ku oon ollu tetissä nii en oo kauheen rankasti ehtiny sitä liikuttaa mut on se kuitenkin liikuntaa saanu. Maanantaina menin ilmansatulaa jonku puol tuntii, tiistaina oli vapaapäivä, keskiviikkona menin koulua n.tunnin, torstaina juoksutin vapaana kentällä jonkun puol tuntiin, perjantaina oli vapaapäivä ja tnään menin koulua n.tunnin. Mut en kerro niistä sen enempää mutta niinä päivinä millo oon ratsastanu nii Taavi on ollu ihan kiva ja rento, mitä nyt vähän taas ottanu lähtöjä ihan oudoista jutuista esim. kun ihminen yski nii lähti :) Mun pikku Taavi <3 Ei mulla kai muuta kertomista teille tästä viikosta oo! :) Ja huomenna on muuten pitkästä aikaa tunti:) Ja tota en saa laitettuu noihin videoihin musiikkia enkä mitään muuta hienouksia mutta ne nyt on tommosia:) Mutta nyt kuvia 80 radasta! Ja joskus tulee 70 video:)








Ja nyt vihdoin se kouluratavideo:


kouluvideo







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti