perjantai 18. tammikuuta 2013

Arjen askareita+kysymyspostaus

Nyt ei oo hirveesti intoo kirjottaa, koska en tiiä mistä kirjottaa! En kerenny viikollakaan kirjottaa kun on ollu pari koetta, mutta aattelin nyt kuitenkin kertoa vähän viikon treeneistä.

Aloitin siis alkuviikosta liikuttaa Taavia kevyesti eli käynnissä ja ravissa kaikenlaista kun Taavin sekä mun jalat oli jo paremmassa kunnossa. Maanantaina ja tiistaina menin kevyesti taivuttelua yms. Taavilla oli pikkasen keskittymisvaikeuksia ja katteli reunoilla kaikkea :) Lopussa sitten paremmin meni ja en tosiaan menny kun jonkun reilu 30 minsaa.

Keskiviikkona attelin sitten mennä normitreenin kun ei se Taavin jalka ollu sanonu mitään tosta ratsastelusta. Alussa oli taas hirvee kyttäily mutta kun otettiin laukat pääty-ympyrällä niin sitten jaksoi keskittyä siihen olennaiseen. Elikkä laukat meni hyvin ja menin pikkasen puomeja ja loppuraveissa Taavi olikin kuulolla ja muutenkin hyvä ratsastaa (: En muista oisko Taavi ollu noin hyvä koulutunnin jälkeen :)

Torstaina oli vapaa päivä kun oli kokeisiin lukua ja aluekoulutus. Ja tänään oli jonkunverran pakkasta nii käytiin vaan talutelee heppoja tai siis mä olin Wallen selässä, äiti talutti Eveä ja Taavi tuli perässä vapaana. Mutta lenkin jälkeen harjailin Taavettia ja katoin Even kaviot. Taavin kavoita putsatessa huomasin että toisesta etujalasta oli lähtenyt kenkä, mutta toivottavasti ei haitta jos kentällä köpöttelee! Alkuviikosta oli kauhee into olla tallilla ja tehä kaikkea ja on vieläkin, mutta kohta siellä ei oo enän mitään mitä tekis :)







Ja aattelin tehä sen kysymyspostauksen joten eikun kysymyksiä tulemaan ja rohkeasti kysymään jotain mitä et vielä tiedä minusta tai Taavista tai muutenvaan ihmetyttää, kummastuttaa tai ihan vaan kiinnostaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti