perjantai 11. tammikuuta 2013

Evellä ratsastusta+ mietiskelyä

Tein alkuviikosta smmosen päätöksen et Taavi saa vähän lomaa kun on se takajalka turvotellut! Elikkä tää viikko ollu kävelystä paitsi tänään menin pikkasen kentällä ilmansatulaa kun oli jo turvotus laskenut. Mutta luultavasti joku imppari tai muu kun kengittäjä sanoi kun kävi keskiviikkona et voi olla imppari kun siinä alapuolella on haava. Mutta toivottavasti paranee :)

Kännykän laatu :)


En oo kuitenkaan jääny ilman ratsua kun onhan meillä Eve :) Ratsastelin keskiviikkona ja eilen. En nyt rupee mitään kummenpaa kertomaan. Menin vähän ympyröitä ja muutenkin yritin pikkasen taivutella. Kumpanakin päivänä Eve meni paremmin kuin ootin ja oli kiva ratsastaa sillä. Eilen lopussa Eve oli ihan älyttömän hyvä. Meni hyvää ja rauhallista ravia (ei tahdittanut tms.) ja oli tuntumalla kokoajan ja kulmatkin saatiin tehtyyn hyvin :) Keskiviikkona tipuin kun oli liukas kohta kentällä ja Eve veti nurin nii tulin sitten alas! Mutta oli virkistävää mennä Evellä taas kunnolla kun voi mennä niitä ihan alkeis juttuja kun eihän se hirveesti mitään osaa. ;)

onhan se jo vähän massaa kerännyt :)

tui <3

Aattelin kun kaikki muutkin kertovat tämän vuoden tavoitteista niin minäkin kerron lyhyesti!

Omat tavoitteet :
-  kehittää tietenkin perus ratsastusta
- saada istunta kuntoon !!!!

Taavin ja minun :
- päästä aluetasolle
- sujuvampi yhteistyö
- kunnon luottamus

Evellä :
- saada sujuva perus ratsu

Siinä semmoilla lyhyesti. mutta tällä hetkellä tärkeimmät ovat oma istuntani koska se rupeaa jo ärsyttämään kun könötän aina siellä selässä! Ja sitten tietenkin aluetasolle pääseminen olisi hienoo :) Ja kunhan Taavi toipuu niin edessä on hyppäämistä ja kun tiet sulaa niin johonkin opetukseen ois päästävä!


<3 :)

mummo joka aina piristää päivän! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti