torstai 3. tammikuuta 2013

Rentoa maastoilua

Käytiin siis heti seuraavana päivänä kun oltiin käyty joulumaastossa nii uudestaan maastossa laukkailemassa. Minä olin tietenkin Taavilla, Jenni Evellä ja Lotta Wallella. Käytiin siis yhdellä metsätiellä laukkailemassa ja mentiin kyllä aika kovaa :) En muista milloin oisin menny Taavilla noin kovaa vai oonkohan  koskaan! Laukkapätkän puolivälissä annoin Taaville löysää ohjasta ja sillon se lähti täyttä Wallen ohi ja sillon mentiin kovaa (: Mutta kyllä huomas että kaikki hevoset oli hirmu tyytyväisiä laukkojen jälkeen ja malttoivat kävellä rauhassa kun pääsivät vähän purkamaan energiaa. Maasto oli aika täydellinen vaikka Jenni tippuikin Eveltä loppuvaiheesa pienen ketjureaktion takia :D


Äiti oli kuvaamassa, mutta ei saanu videolle sitä missä mentiin kovaa mutta tossa on pätkä jossa laukataan takaisin päin.



Seuraavana päivänä menin kentällä ja Taavin ravi tuntui hirveen rennolta ja muutenkin huomas että oli saanu vähän maastoilla. Muuten meni ihan hyvin, mutta laukassa oli kiinni sisäohjassa ja yritin tehdä asialle jotain, mutta ei  auttanut. 

Muuten viikko on ollu aika rauhallinen ja ollaan maastoiltu paljon ja perjantaina oli vapaa, mutta tekeehän se hyvää joskus ottaa vähän rauhallisemmin.



Voisin kertoa ihan pikaisesti sunnuntaista ja tiistaista. Sunnuntaina ratsastettiin kaverin kanssa vasta illalla ja käppäiltiin pikkasen aikaa ilmansatulaa pihalla Taavin ja Takun kanssa. Sitten mentiin hankeen ja siinähän on se kova kerros päällä ja Taavihan pelkäs sitä kun siitä kuulu semmonen rahina kun ite astuessaan potkas siihen päälle lunta. Niin sitten se käänty takajaloillaan ympäri ja mä mötkähdin alas sieltä ja Taavi laukkas tarhoille kavereiden luo :) Onneks oli pehmeä hanki!

Tiistaista en hirveesti kerro muuta kun sen kun yritin tehä kentällä vähän pohkeenväistöjä kaikissa askenlajeissa niin oikeestaan laukassa onnistu parhaiten, mutta ravissa oli ongelmia. Sivu mitä Taavi pelkää joskus nii rupes taas kummittelemaan ja kun yritin väistättää nii lähti juoksemaan vaan karkuun vaikka kuinka yritin jarruttaa ja oli vielä vahvemmat kuolaimet. Lopussa sain kuitekin menemään hyvin ja lopetin siihen.

Näyttää kun sillä ois tähti otsassa:)


Eilen ja tänään ollaan taas maastoiltu kun kentällä ei oo voinu mennä. Eilen pesin Taavin pari harjaa ja puuhailin muutakin tallilla ja tänään kun piti laittaa nopeesti että ehtii valosalla mennä nii laitoin Taavin valmiiks melkein 10 minuutissa :) Mutta sitten ratsastuksen jälkeen laitoin rauhassa pois!

Toivottavasti vuosi 2013 on alkanut hyvin ja jatkuu hyvin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti