torstai 31. tammikuuta 2013

Taavin ruoka ongelma

Aattelin nyt kirjoitella nopeati vähän muusta aiheesta kuin siitä mitä ollaan Taavin kanssa tehty.

Taavilla on siis jo jonkin aikaa ollu semmoilla et välillä syö kaurat ja välillä ei, mutta heinä kuitenkin maistuu hyvin. Mietittiin et voisiko johtua kun jouduttiin ostamaan kauraa kun omat loppu niin olisiko niin nirso että ei söis niitä ostettuja kauroja.
  Sen jälkeen saatiin kuitenkin hetkeksi syömään kun äiti osti toista kivennäistä jossa oli jotain melassia tms. Ongelma ei kuitenkaan ratkennut kivennäisellä kun oli viime viikolla taas melkein koko viiko ilman kauroja kun ei vaan suostunut syämään. Nyt sitten laitettiin sekaan builder mixiä että söisi sen himossa myös kaurat, mutta Taavi on niin ovela että syö ne kohdat jossa sitä mysliä on ja jättää ne kohdat joissa ei ole.
   Suurin epäilys on nyt se kaura ja ollaan mietitty et jos jostain nyt Taavi herralle ostais toista kauraa ja kattois että syökö. Kuitenkin tällä hetkellä oleva kaura menee ihan hyvin muille hepoille ja on muutenkin ihan hyvä laatuista, mutta Taavi on vissiin vaan niin nirso :)


 Jos jollain on ehdotuksia mitä voitaisiin kokeilla niin saa ehdottaa tai jos on ollut samanlainen tapaus niin kertokaa ihmeessä miten saan ton hepan syömään noi kaurat!

Taavi syö tällä hetkellä viikossa ehkä pari litraa kauraa siitä 14 litrasta mitä yritetään sille syöttää.

Toivottavasti tykkäsitte kun aattelin et on tylsää kun kerron aina vaan siitä mitä oon tehny Taavin kanssa niin ois vähän vaihtelua ja nyt kun sattui tämmöinen ongelma olemaan.

voikun kaipaan kesää!!


Sunnuntaina on koulutunti ja toivottavasti Taavi jaksaa sen (: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti