lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantain ja tämän päivän ratsasteluja



Eilen aamulla kävin kuvailemassa kun Lotta menee Wallella ja sitten kävin myös ottamassa pari kuvaa Taavista ja Evestä (:



Taavi on aina ollu hyvä poseeraamaan :D




Myöhemmin treenailin sitten Evellä ja Taavilla. Menin eka Evellä ja päätin kokeilla toista satulaa, kun se on epäsopiva se sen nykyinen. Satula tuntui hyvältä ja Evekin oli kiva :) Menin eka ravissa voltteja ja Eve taipui kivasti kun yleensä on ravissa voltilla haluaa mennä kaula suorana. Ravien jälkeen otin pikkasen laukkaa ja eka oli ongelmia noston kanssa, mutta hetken päästä sitten nousi ihan kivasti ilman kaahotus ravia. Lopussa sitten tein pääty-ympyrällä siirtymisiä ja yritin saada niistä pehmeitä ja se onnistui kivasti :) Ratsastuksen jälkeen pesin Eveä hiukan kun sille tuli hiki. Ratsastuskerta oli varmaan parhaimpia mitä ollaan Even kanssa menty tähän asti :)
hikisenä rankan treenin jälkeen!

Sitten menin heti perään Taavilla ja päätin mennä kunnolla koulua kun viikko on muuten ollu aika löysäilyä.
Alussa Taavi oli vähän lentoon lähössä, mutta kun otettiin ravia ja taivuttelin paljon niin rauhoittui. Verryttelyjen jälkeen rupesin tekemään toiseen päätyyn kahdeksikkoa ja Taavi taipui hyvin ja oli rento :)
Lopuks otin pikkasen laukkaa joka tuntui ihanan kevyeltä ja sitten ravia jossa Taavi oli tosi kivan tuntunen, meni reippaasti eteenpäin ja oli kuulolla :) Taavillekkin tuli hiki mut ei yhtä paljoan kun Evellä joten en pessyt sitä vaan laitoin loimen ja vein ulos.


Päivän treenit oli siis oikein onnistuneita ja neljän tunnin talleilun jälkeen lähettiin syömään :)

Tänään sitten käytii laittaa pellolle auratulle uralle este ja sitä enne semmonen tukki. Verkattiin kentällä ja tein vähän ympyröitä ja Taavi rentoutui pikkuhiljaa ja oli mukavasti kuulolla :) Taavilla lähti jossain vaiheessa kenkä toisesta etusesta, mutta onneksi pelto oli kuitenkin pitävä niin pästiin pikkasen hyppäämään.




Sitten mentiin pellolle ja aloitettiin ravissa ristikosta ja parin kerran jälkeen laukassa. Taavilla oli intoa hypätä ja oli kyllä kivaa (: Lopussa menin sitten pari kertaa Wallella kun Lotta halusi. Wallella oli kans intoa, mutta hyvin meni :) Koitan saada kasattua pienen video koosteen niistä vähäisitä videoista mitä saatiin ennenkuin akku loppu :)


Myöhemmin kävin sitten Even kanssa taluttaen puolen tunnin kävely lenkin jossa sain sitten itsekkin päivän liikunnat :) Onneks sain nyt kuvia tän päivän treeneistä ja jos saatais vielä nyt pääsiäis lomalla lisää vaikka kun menen Evellä, koska Taavin liikuttamiset voi jäädä köpöttelyks ku ei ole sitä kenkää ja kengittäjä tulee vasta keskiviikkona.


Blogiin on nyt lähiaikoina tullut kivasti eloa teidän kommenteista ja toivon että laitatte niitä jatkossakin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti